Annonsørinnhold

Her gjør du de beste reisekuppene i black week

Men vær rask om du vil ha de beste prisene!

Frister det med sol og varme? Denne uken kan du gjøre noen skikkelige kupp. Foto: NTB Scanpix
Frister det med sol og varme? Denne uken kan du gjøre noen skikkelige kupp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Går du rundt med reiseplaner? Da bør du benytte Black Week og Black Friday til å se etter gode tilbud. Allerede nå er det flere reiseoperatører som har startet sine Black Week-salg. Her har vi samlet flere av de beste reisesalgene:

48-timerssalg: Opptil 50% rabatt på hotellrom hos Hotels.com

Det er en jungel av hoteller å velge mellom, men det er vanskelig å komme utenom Hotels.com og deres brede utvalg av kvalitetshoteller i hele verden. Hotels.com har nå 48-timers salg som avsluttes torsdag 23/11. Trykk her for å gjøre et hotelkupp!

Black Friday på Booking.com

Skal du ut å reise? Booking.com er en av de mest brukte og mest pålitelige. booking-sidene De er kjent for gode Black Friday-tilbud, så her er det verdt å klikke seg inn om du planlegger å reise.

Gjør et Black Friday-kupp på leiebil

Leiebil er ofte et must på reisen, og på Black Friday kan du gjøre kupp her også. Sjekk ut Auto Europe for gode tilbud.

Opplevelsesreiser på tilbud!

Gi en opplevelse til en du er glad i. Hos Ticket Service kan du bestille spennende opplevelsesreiser. Hva med å ta en fotballtur til England for å se favorittlaget spille, eller kanskje se en musikal på Broadway. Sjekk Ticket Service for Black Friday-tilbud.

Spar penger på reiser fra Ving

Vi har samlet sammen en del av Ving sine billigste reiser akkurat nå. Her kan det være penger å spare på en del reisemål. Se Ving sine restplasser til en billig penge denne uken.

Bo billig og bra på et Nazar-hotell

2000,- i rabat pr voksen på alle Nazar Collection-hoteller med avreise i mai. Kampanjen gjelder hotellene Pegasos World, Pegasus Resort og Pegasos Royal. Se Nazars Black week-tilbud her!

Slikk sol i Sharm el Shikh

Amisol gir deg kr 1000 i rabatt for voksne/per person og kr 500 i rabatt for barn/per person på reiser til – Sharm el Sheik, Sicilia og skiferie til årets nyhet; Andorra. Sjekk ut Amisol sin kampanje her!

Populære Gran Canaria på tilbud!

Drømmer du om å reise til Tyrkia til sommeren eller Gran Canaria nå i vinter? Detur gir deg kr 700 i rabatt per bestilling på reiser til nettopp Tyrkia og Gran Canaria. Sjekk ut reisene med rabatt hos Detur her!

Rabatterte hoteller hos Solia

Solia har plukket ut tre av sine allerede rabatterte hotell, og satt de ned ytterligere med kr 500. Sjekk ut hvilke hoteller det er her!

500 kroner i rabatt på utvalgte reisemål

Har du planer om å reise til varmere strøk, men ikke bestilt reisen ennå? Hos Solfaktor får du kr 500 i rabatt per bestilling på reiser til utvalgte reisemål. Her kan du se hvordan du får rabatten fra Solfaktor

KOMMERSIELT INNHOLD

Hva med en fotballtur til England for å se favorittlaget ditt spille? Foto: NTB Scanpix
Hva med en fotballtur til England for å se favorittlaget ditt spille? Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Drømmer du om Sharm el Sheikh? Da kan du gjøre et reisekupp denne uken. Foto: NTB Scanpix
Drømmer du om Sharm el Sheikh? Da kan du gjøre et reisekupp denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Eller hva med å ligge på denne stranden på Gran Canaria i vinter? Foto: NTB Scanpix
Eller hva med å ligge på denne stranden på Gran Canaria i vinter? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Jepp, dette frister akkurat nå! Foto: NTB Scanpix
Jepp, dette frister akkurat nå! Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer