ANNONSØRINNHOLD

Mats Trygg tester ut Mazda CX-5 på vei til trening, og vi blir med ishockeyspilleren inn i garderoben og ut på isen. Vis mer Vis mer

Hockeylegenden fikk teste Mazda CX-5 - overrasket alle i ishallen

Mats Trygg kjørte en SUV ut på isen i Lørenskog.

Han er en av norsk ishockeys største, en levende, aktiv legende. Mats Trygg er 40 år, men spiller fortsatt back for Lørenskog og Norge.

13 år som proff

Trygg står med smått utrolige 136 landskamper, nest mest i norsk hockeyhistorie. Karrieren er enorm, Oslo-gutten har spilt for åtte toppklubber og var utenlandsproff i Sverige og Tyskland i hele 13 år.

TIL TRENING: Trygg fikk prøve bilen på motorvei og med treningsbager.
TIL TRENING: Trygg fikk prøve bilen på motorvei og med treningsbager. Vis mer

Nå bor han i Oslo med samboer og to barn. Som ute på isen er han opptatt av glede, fart, kraft og kvalitet.

LEGENDE: Mats Trygg er en av Norges mest meritterte ishockeyspillere. I en alder av 40 år er han fortsatt aktiv - også på landslaget. Foto: Nora Lundqvist // Lundqvist Photography
LEGENDE: Mats Trygg er en av Norges mest meritterte ishockeyspillere. I en alder av 40 år er han fortsatt aktiv - også på landslaget. Foto: Nora Lundqvist // Lundqvist Photography Vis mer

Kompakt-SUV

Derfor takket han umiddelbart ja til å teste den sporty og kjøreglade familie-SUVen Mazda CX-5. Den robuste eliteutøveren fikk følgende oppdrag: Sett Mazda CX-5 på like tøffe prøver som forwardene han møter på «blue line» i eliteserien.

• Mazda CX-5: Bestill prøvekjøring

Ut på isen

I løpet av ti dager testet han den robuste firehjulstrekkeren blant annet på på skogstur i Østmarka - og selvsagt til og fra treningsøkter.

Den litt spesielle turen helt inn i ishallen som er Tryggs arbeidsplass, ser du i videovinduet over. Snakk om kjøreglede på glattisen!

• Les mer om Mazda CX-5, du kan også bygge din egen bil her.

Mats Trygg og familien skal på skogstur. På veien dit blir Mazda CX-5 testet ut på både komfort og kjøreopplevelse. Vis mer

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.