Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

MYS MED LYS: Det blir en ekstra hyggelig høst og vinter i vente med stemningsfylte lysslynger.
MYS MED LYS: Det blir en ekstra hyggelig høst og vinter i vente med stemningsfylte lysslynger. Vis mer

Høstens lystrender du bør få med deg

Lysslynger, lysgardiner og istapplys – vi gir deg tipsene som lyser opp høstmørket.

Høsten er her for fullt, og da er det høysesong for innekos. Lite er vel mer stemningsfullt enn å fylle hjemmet med koselige lys – både innenfor og utenfor vinduet.

Med høytider som Luciadagen og advent like rundt hjørnet, har du en god grunn til å gjøre det ekstra hyggelig hjemme. Du trenger heller ikke å gjøre ting så avansert, for med en dekorativ lysslynge blir plutselig et mørkt vindu eller en veranda superkoselig!

Kan brukes til alt

Det geniale med lysslynger er at du kan slippe kreativiteten løs – både inne som ute. Ettersom de er bøyelige, kan du enkelt vikle dem rundt en busk, trappegelenderet, takrenna, porten, eller den gamle sykkelen etter tante Erna i hagen. Velg mellom slynger på seks eller tolv meter, så er du sikker på at lengden blir riktig.

STEMNINGSFYLT: Det skaper ekstra god spemning med lys, og du kan lyssette hva som helst med lysslynger fra Northlight.
STEMNINGSFYLT: Det skaper ekstra god spemning med lys, og du kan lyssette hva som helst med lysslynger fra Northlight. Vis mer

Skal du bare pynte litt opp i kjøkkenvinduet, holder det med kortere slynger. Ønsker du å lyssette hele thujahekken, kan du klinke til med en slynge på hele 76 meter. Det gjør naboen garantert sjalu!

Lys fra istapper og lysgardiner

Det finnes utallige måte å lyssette på, og det eneste som stopper deg er fantasien. Hva med å prøve denne utbyggbare lysgardinen? Den er perfekt til å lyse opp vinduet, korridoren eller husveggen, og passer utmerket som jule- og vinterdekorasjon.

LYSGARDIN: Lys opp vinduet, gangen eller veggen med en utbyggbar lysgardin.
LYSGARDIN: Lys opp vinduet, gangen eller veggen med en utbyggbar lysgardin. Vis mer

Lysgardinen har 16 lysslynger, og hver slynge er 2,15 meter lange. I tillegg kan den bygges ut med opptil tre ekstra lysgardiner, og fungerer like godt utendørs som innendørs.

En annen stilig måte å dekorere på er å bruke en istappslynge. Heng den fra takrenna, under vinduet, ned fra taket eller langs garasjeveggen.

ISTAPPER: Med istappslyngen får du effekten av istapper som henger lysende nedover. De kaldhvite LED-diodene gir en fin effekt i mørket.
ISTAPPER: Med istappslyngen får du effekten av istapper som henger lysende nedover. De kaldhvite LED-diodene gir en fin effekt i mørket. Vis mer

Som med lysgardinen, kan istappslyngen bygges ut. Med ekstra slynger, kan du lett koble sammen opptil 700 pærer. Da snakker vi god stemning! Et godt tips er å bruke et koblingsur. Da kan du stille den inn til å tennes og slukkes automatisk.

Lysslynger i alle former

Vi har snakket litt om lysslynger du kan bruke både utendørs og innendørs. Her kommer noen flotte alternativer som bare kan brukes inne.

LETT Å FORME: Vikle den rundt planter, møbler eller gardinstenger. Lysslyngen er 3,4 meter lang, og gir mange muligheter til å pynte med lys.
LETT Å FORME: Vikle den rundt planter, møbler eller gardinstenger. Lysslyngen er 3,4 meter lang, og gir mange muligheter til å pynte med lys. Vis mer

Med denne lysslyngen i metall kan du pynte det meste. Den er lett å forme, og kan for eksempel formes rundt en plante eller legges som en dekorasjon i en stor vase. Med det varmhvite lyset skaper du en lun følelse.

En annen variant er denne diskrete lysslyngen på åtte meter. De tynne metalltrådene blir nesten usynlige, og det er bare det koselige lyset som stikker seg ut.

ADVENTSSTJERNE I TRE:: Slik lager du enkelt din egen adventssjerne i tre med lysslynger. Vis mer

Ønsker du flere farger, bør du gå for en multicolor-variant. Med den kan du velge mellom åtte ulike farger, og om lyset skal være konstant, sveipende eller blinkende.

Pynt bordet på en ny måte

Skal du ha gjester til middag? Prøv noe nytt og dekk bordet på en litt annerledes måte. Ved å bruke en batteridrevet lysslynge, skaper du en helt magisk stemning rundt bordet.

KOSELIG MIDDAGSBORD: Med en batteridrevet lysslynge på bordet, skaper du en ekstra lun stemning.
KOSELIG MIDDAGSBORD: Med en batteridrevet lysslynge på bordet, skaper du en ekstra lun stemning. Vis mer

Bruk slyngen når du dekker bordet, og la den sno seg mellom glass og lysestaker. Eller legg den i en vase eller i et blomsterarrangement, så blir det en flott og effektfull interiørdetalj.

Lengden er 1,1 meter, så om du dekker et bord til mange, kan du legge ut flere. Du kan også velge en tilsvarende lysslynge med innebygd timer. Den lyser i åtte timer og tennes igjen etter 16 timer.

KOSELIGE FIGURER: Lysslynger formet som juletrær, snøkrystaller og stjerner passer for både store og små.
KOSELIGE FIGURER: Lysslynger formet som juletrær, snøkrystaller og stjerner passer for både store og små. Vis mer

For en litt mer leken bordekorasjon, finnes det slynger med lys formet som juletrær, snøkrystaller eller stjerner. Perfekt til selskap når det nærmer seg jul, barnebursdager, eller om du bare vil skape litt ekstra hyggelig stemning.

Husk bare å bruke miljøvennlige batterier som holder lenger! Da slipper du maset med å bytte midt under middagsselskapet.

Hold enkelt orden i ledningskaoset

Du kjenner deg sikkert igjen; Du tar fram lysene for å pynte, men alle lysslyngene er viklet inn i hverandre, og det tar evigheter før du får skilt dem. Like irriterende hvert år …

Hils derfor på problemløseren! Denne smarte oppbevaringen for lysslynger gjør pyntingen langt enklere. Med separate rom og egne holdere, blir håndteringen en lek. Super for praktisk og flokefri lagring.

ALDRI MER SURR: Egen oppbevaring for lysslyngene er et must om du vil slippe floker i ledningene.
ALDRI MER SURR: Egen oppbevaring for lysslyngene er et must om du vil slippe floker i ledningene. Vis mer

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media