Annonsørinnhold

V75 på lørdag:

Hva kan du egentlig få for 12 millioner?*

Kanskje blir det din tur til å vinne millioner av kroner denne uka? Her har vi samlet idéer til hva du kan bruke gevinsten på.

SJOKOLADE: Mange er glade i sjokolade, men vet du hvor mye sjokolade du kan kjøpe for 12 millioner kroner? Hint: Det er MYE! Foto: Shutterstock
SJOKOLADE: Mange er glade i sjokolade, men vet du hvor mye sjokolade du kan kjøpe for 12 millioner kroner? Hint: Det er MYE! Foto: Shutterstock Vis mer

På lørdag braker det igjen løs med V75 på Klosterskogen, og denne gangen er det æresløp for legendetraveren Thai Tanic - en av tidenes beste norskfødte travere.

Med 10 millioner ekstra til alenevinner, har du muligheten til å vinne svimlende 12 millioner kroner!*

Husk V75-innlevering innen klokka 15:00.

Så lett er det å bli med på lørdagens V75-moro med Stalltips

MILLIONGEVINST: Det er mye du kan gjøre for 12 millioner. Hva hadde du brukt pengene på? Foto: Shutterstock
MILLIONGEVINST: Det er mye du kan gjøre for 12 millioner. Hva hadde du brukt pengene på? Foto: Shutterstock Vis mer

Hva om du faktisk vinner 12 millioner?

Det er ikke hver dag man stikker av med 12 millioner kroner på hestespill, men om du skulle være den heldige, er det alltid greit å vite hva du kan få for så mye penger.

Er du glad i søtsaker, kan du for eksempel kjøpe så mye som 72.727 kilo (72,7 tonn!) melkesjokolade. Eller hva med 1,2 millioner Kvikk Lunsj? For 12 millioner får du også 137 kilo av verdens dyreste krydder, Safran.

VERDENS DYRESTE: Safran er verdens dyreste krydder. For kun 0.5 gram, må du betale 43,70 kroner. Det tilsvarer en kilopris på 87.400 kroner! Foto: Shutterstock
VERDENS DYRESTE: Safran er verdens dyreste krydder. For kun 0.5 gram, må du betale 43,70 kroner. Det tilsvarer en kilopris på 87.400 kroner! Foto: Shutterstock Vis mer

Ønsker du heller å bruke pengene på noe litt sunnere, kan du trene i 15.000 timer med egen PT, eventuelt kjøpe 1091 årskort til skianleggene i Trysil og Hemsedal. Du kan også gå Birkebeineren 3287 ganger om du virkelig er av den sportslige typen.

PRIVAT TRENER: Du får cirka 15.000 timer med privat trener for 12 millioner. Foto: Shutterstock
PRIVAT TRENER: Du får cirka 15.000 timer med privat trener for 12 millioner. Foto: Shutterstock Vis mer

For den reiseglade, kan du og familien dra til og fra København med danskebåten hele 6000 ganger - og da snakker vi lugar med sjøutsikt! Om du heller vil bade i luksus, får du 255 netter for den samme summen på et av verdens dyreste cruiseskip.

Med andre ord, det åpner seg muligheter om man er så heldig å vinne 12 millioner kroner under lørdagens V75-løp på Klosterskogen.

LUKSUS PÅ HAVET: Det er ikke noe problem å bade i luksus på et cruiseskip om du vinner 12 millioner.* Men hvor mange netter på verdens dyreste cruiseskip får du for den summen? Foto: Shutterstock
LUKSUS PÅ HAVET: Det er ikke noe problem å bade i luksus på et cruiseskip om du vinner 12 millioner.* Men hvor mange netter på verdens dyreste cruiseskip får du for den summen? Foto: Shutterstock Vis mer

Men hva er V75 for noe? V75 er hestespillet med muligheten til de største premiene i Norge. Du kan spille V75 både som Stalltips og med egenutfylt kupong.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. Dette serveres som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

LØRDAGENS HELT: Thai Tanic vunnet utallige storløp både nasjonalt og internasjonalt, og er en av tidenes beste norskfødte travere. I dag nyter han pensjonisttilværelsen som 21-åring. Foto: www.hesteguiden.com
LØRDAGENS HELT: Thai Tanic vunnet utallige storløp både nasjonalt og internasjonalt, og er en av tidenes beste norskfødte travere. I dag nyter han pensjonisttilværelsen som 21-åring. Foto: www.hesteguiden.com Vis mer

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Og når lørdagens løp starter, kan du bli den heldige som stikker av med 12 millioner kroner!*

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer