ANNONSØRINNHOLD

NYTTIG MED DAB: DAB-radioene kommer i mange forskjellige varianter.
NYTTIG MED DAB: DAB-radioene kommer i mange forskjellige varianter.Vis mer

Hvilken DAB-radio passer for deg?

DAB i bilen, DAB i dusjen – her får du oversikt over de forskjellige DAB-mulighetene.

I fjor sluttet P4, Radio Norge og andre store lokalradiokanaler å bruke FM-nettet i hele landet. Det betyr at din gamle FM-radio ikke lenger får inn disse kanalene.

Riktig radio til ditt behov

Kanskje vil du få med deg nyhetene i bilen på vei til hytta, eller synge med til favorittsangene i dusjen? DAB-radio-variantene er mange – her får du en oversikt.

DAB I BIL: DAB-adapteren er enkel å installere.
DAB I BIL: DAB-adapteren er enkel å installere. Vis mer

Enkel DAB-adapter til bil: Dersom du ikke har DAB-radio i bilen og gjerne vil få med deg de siste nyhetene på vei til hytta eller til jobben er en biladapter løsningen. Tiny Audio C3+ DAB+/FM-biladapter er enkel å installere i bilen, og er også utstyrt med både handsfree og Bluetooth slik at du kan holde hendene på rattet. Denne er dessuten best i test hos NAFs forbrukertester og på Dinside i 2016.

VANNSIKKER: Kjekk radio for deg som liker å synge i dusjen.
VANNSIKKER: Kjekk radio for deg som liker å synge i dusjen. Vis mer

Vannsikker radio til bad og kjøkken: Er du glad i å synge i dusjen? Da er ​Jensen Buddy DAB Lite midt i blinken. Kjekk DAB-radio som er både vann- og støtsikker – og passer dermed perfekt på badet eller på kjøkkenet. Radioen har også Bluetooth slik at du kan koble til smarttelefon eller nettbrett.

Lommeradio: Perfekt til deg på farten. Exibel DPX2 Miniradio får lett plass i veska eller lomma, og gjør at du slipper bruke all mobildataen på musikk eller nyhetsoppdateringer. Headset og ladekabel følger med.

KUBISK: Snerten radio til nattbordet.
KUBISK: Snerten radio til nattbordet. Vis mer

Klokkeradio til nattbordet: Våkne til favorittmusikken din med en smart klokkeradio med alarm og snoozefunksjon. Sony XDR-C1DBP er en snerten, kubeformet radio som passer perfekt på nattbordet. LCD-displayet er dimbart, slik at du ikke blir forstyrret av plagsomt lys når du skal sove. Den har også USB-port for lading av smarttelefon eller nettbrett.

ENKEL: En enkel DAB-radio som passer perfekt på hytta eller på arbeidsrommet.
ENKEL: En enkel DAB-radio som passer perfekt på hytta eller på arbeidsrommet. Vis mer

Enkel og rimelig radio til hytta: Bordradioer med DAB kommer i mange former og fasonger. Skal du ha en radio stående på hytta eller arbeidsrommet er en litt rimeligere variant perfekt. Exibel DAB X21 er enkel å flytte på og har hurtigvalg for tjue kanaler, og drives enten av batteri eller strømnettet. En perfekt hytteradio!

KJENT FOR SIN GODE LYD: Denne radioen er både fin å se på og full av nyttige funksjoner.
KJENT FOR SIN GODE LYD: Denne radioen er både fin å se på og full av nyttige funksjoner. Vis mer

Flottere radio til stua: Skal du ha en DAB-radio til stua hjemme, kan det være fint med en litt flottere variant. Pinell Supersound II er først og fremst kjent for sin gode lydkvalitet. Radioen har både FM- og DAB-mottaker, samt internettradio via trådløs tilkobling. Det finnes uendelig mange radiokanaler på internett – garantert noe for enhver smak. For eksempel sender alle BBCs radiokanaler på nett. I tillegg har radioen klokke og alarm med snoozefunksjon. Den leveres også med fjernkontroll, så her har du full kontroll fra sofaen.

BRUKERVENNLIG: CD-spiller med DAB+-radio.
BRUKERVENNLIG: CD-spiller med DAB+-radio. Vis mer

Alt-i-ett-radio med CD-spiller: Praktisk, brukervennlig CD-spiller med DAB+-radio til den som foretrekker CD-plater framfor musikkstrømming. CD-spilleren har et tydelig LED-display og kan drives både med batterier eller med vanlig strøm.

Gjør om ditt stereoanlegg til en digitalradio: Har du et stereoanlegg du er glad i, men som ikke har støtte for DAB? Fortvil ikke, det løses enkelt med en adapter. Tiny Audio M6 DAB+/FM-adapter kobles enkelt til stereoanlegget, og har mulighet for ti forhåndsinnstilte kanaler. Fjernkontroll følger selvsagt også med.

Hvilken DAB-radio passer for deg?

Pure Evoke D1 DAB+/FM-radio (958 kr). Pinell Supersound II DAB+/internett/FM-radio (989 kr). Exibel X40 DAB+/FM-radio (559 kr). Philips AE5020 DAB+/FM-radio (559 kr). Exibel X50 DAB+/FM-radio (798 kr).

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

anbefalte artikler fra clas ohlson