Annonsørinnhold

Clas
NÅ ER DET JUL IGJEN: Endelig er det tid for å pynte til jul!
NÅ ER DET JUL IGJEN: Endelig er det tid for å pynte til jul! Vis mer

Hvilken stil bør du ha på julepynten i år?

Her får du oversikt over både julepynt og juletrær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Endelig er det tid for å pynte til jul! Er du en tilhenger av den klassiske pynten med nisser og julestjerner, eller kunne det vært gøy å prøve noe nytt i år? Her kan du finne din julestil.

Klassisk rødt

Den mest tradisjonelle julestilen går aldri av moten. Her er det detaljer i rødt og hvitt som gjelder, med nisser, adventsstaker og varmfargede julelys. Sett prikken over i-en med lekre julekuler i rød velur, og ekstra store adventsstjerner i vinduet.

Shop stilen:

Stilrent og moderne

Mange foretrekker en mer moderne vri på julepynten, med rene linjer og detaljer i svart, hvitt og sølv. Myk opp det svarte med levende lys, glitter og stilige julekuler med glitrende snøkrystaller. Her er det også mulig å ta stilen helt ut med et stilrent, svart juletre med sølvglitter.

Shop stilen:

En ny vri

Det er ingen regler som sier at julepynten absolutt må være rød – kanskje hadde det vært gøy å gå for en helt ny stil i glitrende rosa? Bryt opp med detaljer i mosegrønt og neon, og omfavn glitter, strass og skinnende lys.

Shop stilen:

Finn ditt perfekte juletre

De kunstige juletrærne blir stadig mer populære, og det er det mange grunner til. Man slipper den evinnelige dryssingen, samt at trærne kan brukes år etter år. Men hvilket tre bør du velge? Her får du en oversikt over flere forskjellige typer trær, slik at du kan velge det som passer best for deg.

1. Juletre med ferdigmontert belysning. Frodig, flott tre som kommer med 260 ferdigmonterte LED-pærer slik at du ikke trenger tenke på belysning. Treet er 210 centimeter høyt og kan brukes både innendørs og utendørs. Passer for den som ønsker seg en komplett juletreløsning.

2. Juletre (norsk gran). Dette treet er naturtro og likner på den tradisjonelle, norske grana. Treet kommer med stødig fot og er 210 centimeter høyt. Dette passer perfekt for den som ønsker seg en tradisjonell, norsk stil på juletreet.

3. Juletre (kanadisk furu). Treet har lange, fine barnåler i stil med det kanadiske furutreet. Grenene sitter tett sammen og er svært frodige. Passer perfekt til den som ønsker seg en mer amerikansk stil på juletreet.

4. Ekstra høyt juletre med lys. Dette naturtro, luksuriøse grantreet er hele 250 centimeter høyt, og passer like godt innendørs som utendørs. Det kommer med ferdigmontert belysning: Hele 320 LED-pærer lyser opp treet og skaper julestemning.

5. Mini-juletre. Har du ikke plass til et digert tre? Fortvil ikke! Det finnes også mindre trær som passer perfekt på bordet, på hylla eller på barnerommet. Treet er 60 centimeter høyt, og kommer med ferdig LED-belysning, perlelenke og juletrekuler. Her er det mye julestemning i liten pakke!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer