Annonsørinnhold

Oppdag moroa med å spille V75!

Hyller tidenes beste norske fotballspiller

Når V75-omgangen går av stabelen på lørdag feires Bergens store fotballspiller Roald «Kniksen» Jensen med et eget minneløp. De beste varmblodshestene stiller til start. Det kan du også!

«KNIKSEN»: Han fikk kallenavnet Kniksen. Roald Jensen er Bergens store fotballstolthet, og sørget for å sikre hjemmelaget 60 mål i løpet av karrieren. På lørdag arrangeres minneløp for ham under V75-omgangen på Bergen travpark. Bildet er fra boka «Kniksen – født til fotball» av Truls Synnestvedt. Foto: Bodoni forlag/bodoni.no
«KNIKSEN»: Han fikk kallenavnet Kniksen. Roald Jensen er Bergens store fotballstolthet, og sørget for å sikre hjemmelaget 60 mål i løpet av karrieren. På lørdag arrangeres minneløp for ham under V75-omgangen på Bergen travpark. Bildet er fra boka «Kniksen – født til fotball» av Truls Synnestvedt. Foto: Bodoni forlag/bodoni.no Vis mer

Han døde med fotballstøvlene på. Det var under en veterankamp på Brann stadion i 1987. Da hadde Roald «Kniksen» Jensen (1943-1987) for lengst spilt seg inn i bergenske og norske fotballhjerter som en legendarisk god spiller. Han spilte 122 kamper for Brann, noterte seg for 60 mål - og spilte 31 kamper på det norske fotballandslaget mellom 1960 og 1971.

Så lett er det å bli med på V75-moroa på lørdag med Stalltips

Han er Bergens suverent beste fotballspiller gjennom tidene. Mange mener faktisk at han er den beste som noensinne har spilt i norsk klubbfotball!

I 1995 fikk Brann stadion ny adresse. Nå ligger den på Kniksens plass 1. Utenfor stadion står en statue av Kniksen i bronse. Norsk fotballs egen pris er også oppkalt etter ham - den heter Kniksenprisen.

LØRDAGSFAVORITT: Ble du Gers heter hesten som er favoritt til å ende et hestehode foran konkurrentene i lørdagens V75 i Bergen. Her er hesten og kusk Frode Hamre foreviget i action på Jarlsberg travbane. Foto: Roger Svalsrød, Hesteguiden.com.
LØRDAGSFAVORITT: Ble du Gers heter hesten som er favoritt til å ende et hestehode foran konkurrentene i lørdagens V75 i Bergen. Her er hesten og kusk Frode Hamre foreviget i action på Jarlsberg travbane. Foto: Roger Svalsrød, Hesteguiden.com. Vis mer

Det er altså ingen hvem som helst som blir hyllet i lørdagens minneløp på Bergen travpark. Som en del av V75-omgangen kjøres nemlig Kniksens minneløp til ære for fotballhelten.

Som seg hør og bør er det landets beste varmblodshester som skal dyste i V75-storløpet på Vestlandet.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

Du kan vinne 12 millioner!

Du kan være med på spenningen! Og ta det med ro: Du trenger ikke vite noe som helst om hverken kuskenes dagsform eller hestenes dagsform for å spille som ekspertene. Glem alt om saggmugget i stallen: Dersom du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger. Det kalles Stalltips.

«KNIKSEN»-LØPET: Minneløpet for fotballegenden Roald «Kniksen» Jensen går av stabelen under V75-omgangen her på Bergen travpark på lørdag. Foto: Bergen travpark.
«KNIKSEN»-LØPET: Minneløpet for fotballegenden Roald «Kniksen» Jensen går av stabelen under V75-omgangen her på Bergen travpark på lørdag. Foto: Bergen travpark. Vis mer

Det at det også velges ut outsidere høres kanskje litt merkelig ut, men det er det som gjør løpet ekstra spennende! For hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som plutselig hevder seg på løpsdagen?

Outsiderne på V75-kupongen høyner mulighetene til å vinne de skikkelig store premiene.

Her blir du med i kampen om både små og store premier i V75

Vent litt: V75? Hva er det for noe?

V75 er hestespillet med muligheten til de største premiene i Norge. Du kan spille V75 både som Stalltips og med egenutfylt kupong.

Stalltips er den enkleste måten å spille på hest. Da bestemmer du hva du vil spille for - og lar Rikstoto velge en blanding av outsidere og favoritthester for deg. Så er det bare å følge med på løpene!

Om ingen vinner med 7, 6 eller 5 rette blir potten overført til senere V75-omganger. Rikstoto kaller det Jokerpott. Som en ekstra gulrot på lørdager vil den som er alene om å ha 7 rette på en kupong få utbetalt 10 millioner kroner fra Jokerpotten i tillegg til sin ordinære premie.

Det betyr at du kan vinne 12 millioner kroner denne lørdagen!*

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer