Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ikano Bank

Axo Finans samarbeider med 20 banker og långivere. Ikano Bank er en av disse, og tilbyr forbrukslån og refinansiering til deg som er ute etter et lån uten sikkerhet.

Søk lån hos Ikano bank og 19 andre banker – få det beste tilbudet

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos Ikano Bank og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256


Dette er Ikano Bank

image: Ikano Bank

Ikano Bank er en del av Ikano Gruppen, som tidligere var eid av IKEA - en av verdens største møbelforretninger. Ikano Gruppen ble selvstendig i 1988 og hovedkvarteret er lokalisert i Luxembourg.

Banken har eksistert i 30 år og med slagordet “Inte för de rika, men för de kloka” har de siden oppstarten hatt et ønske om å tiltrekke seg vanlige mennesker med vanlige behov til sin kundeliste.

I 1991 ble Ikano Bank etablert i Norge, og i 2009 slo de seg sammen med resten av de nordiske avdelingene for å bli en av Nordens største banker. Banken tilbyr blant annet sparing, kredittkort, forbrukslån og refinansiering.

Hva er refinansiering?

Nesten 30 000 nordmenn sitter i dag på mer enn 10 forbrukslån eller kredittkort, og over 3 000 er oppe i 20 eller flere. Med et refinansieringslån får du samlet all gammel gjeld i ett og samme lån.

Fordeler med refinansieringslån

Et refinansieringslån gir deg lavere rente og dermed et billigere lån totalt sett. Refinansiering er spesielt gunstig dersom du sitter på flere lån. Ved å samle all gjeld i ett lån får du bedre oversikt og kun én nedbetalingsplan å forholde deg til.

Ved å ta opp et refinansieringslån får du flere fordeler:

  • Èn nedbetalingsplan
  • Lavere rente
  • Færre gebyrer
  • Lavere totalkostnader

Axo Finans hjelper deg med lån og refinansiering

Søk om refinansiering og forbrukslån gjennom Axo Finans, en av Norges største finansagenter. Ved å søke lån gjennom Axo Finans sparer du tid og får det beste lånetilbudet blant 20 banker.

For å sjekke hvor mye et lån gjennom Axo Finans kan komme til å koste deg, anbefaler vi at du tester lånekalkulatoren på hjemmesidene deres. Denne gir deg en estimert oversikt over månedskostnadene.

Gjennom Axo Finans kan du søke lån uten sikkerhet fra 10 000 til 500 000 kroner.

Slik søker du

For å sende inn en søknad, fyller du bare ut søknaden på nett. Så snart Axo Finans mottar denne sender de den videre til samtlige av sine samarbeidspartnere.

Da bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, vil hver bank strekke seg ekstra langt for å gi deg de beste vilkårene. Lånetilbyderne kommer tilbake til Axo med sine beste tilbud og det beste lånetilbudet blir så presentert for deg.

Renten baseres på din personlige økonomi og er derfor individuell. Den endelige renten blir først presentert sammen med lånetilbudet.

Krav som må oppfylles

For å søke og få innvilget et lån gjennom Axo Finans er det enkelte krav som må oppfylles.

Du må blant annet være norsk statsborger, over 23 år gammel og du må ha bodd i Norge i minst tre år sammenhengende. I tillegg må du ha en brutto årsinntekt på minimum 200 000 norske kroner.

Skal du refinansiere gjeld eller ønsker å ta opp et lån uten sikkerhet? Få gunstige betingelser hos Ikano Bank gjennom Axo Finans.

Søk lån hos Ikano bank og 19 andre banker – få det beste tilbudet

Vi sammenligner disse bankene for deg