Annonsørinnhold

Nytelse.no

– Ingen gave er bedre enn en orgasme

Enten du er singel eller i forhold er orgasme er den beste gaven du kan gi både til deg selv og andre. Hvorfor ikke ferie Valentine’s med mål om å nå nye høyder?

ORGASME-GAVE: - Ingen gave er bedre enn en orgasme, sier Maria K. Ebbestad, sexologstudent og presseansvarlig i Nytelse.no. Foto: Produsenten
ORGASME-GAVE: - Ingen gave er bedre enn en orgasme, sier Maria K. Ebbestad, sexologstudent og presseansvarlig i Nytelse.no. Foto: Produsenten Vis mer

Mange har et elsk-hat-forhold til Valentine’s. Kanskje blir man minnet på at man ikke har kjæreste, man syns det er tull eller man stresser med å kjøpe noe.

– Det er viktig å fortelle de rundt seg at man er glad i dem. Så bruk denne dagen som en påminnelse til å fortelle at du bryr deg. Og har du ikke kjæreste, så si det til deg selv i speilet, sier Maria K. Ebbestad.

Hun er pressetalskvinne for Nytelse.no, og mener den beste gaven man kan gi til seg selv og andre er en orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy, mener Ebbestad.

ELSK HVER DAG: Enten du er singel eller i forhold bør dagen feires med nytelse. Foto: Shutterstock
ELSK HVER DAG: Enten du er singel eller i forhold bør dagen feires med nytelse. Foto: Shutterstock Vis mer

Sendt til himmels med orgasmegaranti

Om du skal eie ett sexleketøy er det ingen tvil om hva du skal velge, sier eksperten. Womanizer stimulerer alle de 8000 nervetrådene i klitoris og vil sende deg til himmels.

– Så godt som alle kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme. Womanizer stimulerer 8000 nervetråder i klitoris samtidig. Det finnes ingen person i verden som kan gjøre det for deg.

I en undersøkelse der 1350 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer, fikk hele 98 prosent (!) orgasme, og for 80 prosent av kvinnene kom den etter mindre enn 6 minutter.

PASSER TIL ALT: Womanizer passer utmerket både alene og under samleie. Foto: Produsenten
PASSER TIL ALT: Womanizer passer utmerket både alene og under samleie. Foto: Produsenten Vis mer

– Den var jo en revolusjon for kvinners sexliv da den kom, og utviklingen har ikke gjort den mindre populær. Det er med god grunn, og en glede å fortelle at Womanizer Premium også har orgasmegaranti, sier Ebbestad.

Womanizer kommer i mange varianter og prisklasser. Felles for de alle er at de gir deilige orgasmer. De nyeste modellene, Womanizer Premium og Duo er svært stillegående takket være Smart Silence-teknologi som slår av motoren når den ikke er i kontakt med huden.

– Så om du er redd for at noen skal ta deg på fersken, er denne et bra valg. Så fort du hører eller ser noen kan, du bare lette litt på leketøyet, så stopper den, sier Ebbestad.

WOMANIZER TIL MENN: - Alle menn bør eie denne. Arcwave er utviklet at samme produsent som Womanizer og bruker samme teknologi til å stimulere strengen, sier Ebbestad. Foto: Produsenten
WOMANIZER TIL MENN: - Alle menn bør eie denne. Arcwave er utviklet at samme produsent som Womanizer og bruker samme teknologi til å stimulere strengen, sier Ebbestad. Foto: Produsenten Vis mer

En ny verden av orgasme for ham

Nå er det ikke bare damene som får nyte den deilige teknologien til Womanizer. Produsentene har nemlig utviklet et revolusjonerende leketøy for menn med trykkbølger som vil sende han til himmels og gi sterkere og mer intense orgasmer.

– Dette er på en måte Womanizer for menn. Trykkbølgene stimulerer strengen, eller frenulum, på undersiden av penis, som er det mest følsomme området på mannens kjønnsorgan, forklarer Ebbestad.

Dette stedet stimuleres ikke like lett under samleie, onani eller med andre leketøy for menn, og derfor er denne nyheten noe helt eget. Penis legges inn i den fleksible silikonhylsa hvor strengen treffer punktet der trykkbølgene sendes ut.

– Siden stimuleringen er såpass konsentrert, trenger man ikke å gjøre en eneste bevegelse. Silikonhylsa er myk og deilig, og om ønskelig kan man variere grepet for økt intensitet, tipser Ebbestad, og forteller at dette er produktet også passer utmerket for dem som sliter med å oppnå ereksjon da trykkbølgene vil stimulere det følsomme området for de også.

SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad er sexologstudent, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no
SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad er sexologstudent, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no Vis mer

Elsk hver dag

Tiden vi er inne i nå er stressende for de fleste. Det er derfor svært viktig å finne tid til seg selv både når man er singel, og å pleie parforholdet med egentid, om man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd og giv i hverdagen.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Gi deg selv en pause i hverdagen med onani. En orgasme vil gi ro i koppen og senke stressnivået betraktelig.

EGENTID:: Å sette av tid til seg selv er viktig enten man er singel eller i forhold. Sett av tid til å ble bedre kjent med deg selv og dine erogene soner, tipser Ebbestad. Foto: Wowteck
EGENTID:: Å sette av tid til seg selv er viktig enten man er singel eller i forhold. Sett av tid til å ble bedre kjent med deg selv og dine erogene soner, tipser Ebbestad. Foto: Wowteck Vis mer

– For å oppnå orgasme, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene, sier Ebbestad.

Hun legger til at onani derfor er svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den måten er det lettere for andre når de skal hjelpe deg å komme i mål.

Det er viktig å huske at hjernen er det største seksuelle organet vårt, så det må med om man skal oppnå orgasme.

– Tøm derfor hodet for tanker om hva som gjenstår på gjøremålslista, og bruk det heller til erotiske fantasier. Drøm deg bort og la fingre eller leketøy sende deg til himmels i en bekymringsfri orgasme, råder Ebbestad.

VÆR LEKEN: Par som er gode på å komunisere har et bedre sex- og samliv. Lek og utforsk hverandre. Foto: Shutterstock
VÆR LEKEN: Par som er gode på å komunisere har et bedre sex- og samliv. Lek og utforsk hverandre. Foto: Shutterstock Vis mer

Disse parene har best sexliv

Undersøkelser viser at par som bruker sexleketøy ofte har et bedre og mer aktivt sexliv enn par som ikke bruker leketøy.

– Et leketøy i seg selv holder ikke rundt deg og gir nærhet, men det kan absolutt bidra til at man kan gi hverandre nærhet og trygghet, som på mange måter er et lim i forholdet, sier hun.

For dersom man har mistet gnisten i forholdet og rett og slett ikke har sex så ofte som før, kan det å introdusere et sexleketøy være en god vei for å finne tilbake til forelskelsen og spenningen i hverdagen.

– Det er mange ting som gjør at sexlysten dør ut. Kroppen endrer seg over tid, og for noen kan det skape en usikkerhet overfor partneren. I tillegg kan en travel timeplan, stress, sykdommer og andre plager også spille inn på tenningsmønsteret, og i verste fall føre til at sex blir et ikke-tema i et forhold, sier Ebbestad.

TA KONTROLL: Sett stemningen, gi hverandre massasje og ta kontroll over sexlivet. Foto: Shutterstock
TA KONTROLL: Sett stemningen, gi hverandre massasje og ta kontroll over sexlivet. Foto: Shutterstock Vis mer

Gjør det som er godt, enda bedre

Glidemiddel gir bedre sex og bør være i alle nattbordskuffer. Det reduserer friksjonen, noe som igjen reduserer muligheten for såre slimhinner, kondomsprekk og gi økt nytelse til begge.

– Glidemiddel er alfa omega for å gjøre sex enda bedre enn det allerede er. Både med og uten leketøy vil opplevelsen tas til nye høyder. Om du i tillegg går til innkjøp av en orgasmekrem har du alt du trenger for en helaften, forteller Ebbestad.

Hun legger også til at det er svært viktig med god hygiene, og å rense produktene sine etter hver gang man har brukt dem.

– Er det noe vi har lært det siste året så er det å være nøye med hygiene, og flittig bruk av Antibac. Så om du behandler leketøyene dine på samme måte holder de lenger og du holder deg frisk, sier Ebbestad.

SENDT TIL HIMMELS: Alle kvinner bør eie en Womanizer. Foto: Produsenten
SENDT TIL HIMMELS: Alle kvinner bør eie en Womanizer. Foto: Produsenten Vis mer

Akkurat nå gir Nytelse.no orgasmegaranti på Womanizer Premium. Det betyr at du kan returnere varen om den ikke holder det den lover.

– Selv om de aller fleste elsker Womanizer, passer den ikke for absolutt alle, og da er det fantastisk å ha denne garantien, slik at vi får muligheten til å finne et produkt som passer enda bedre til kunden, sier Ebbestad.

I tillegg til orgasmegaranti kan man få varene levert på døren samme dag om man bestiller med Porterbuddy. De leverer på store deler av Østlandet, Bergen, Stavanger og Trondheim.

– Alt ligger altså til rette for å få deilige orgasmer allerede i kveld, avslutter Ebbestad.

– Ingen gave er bedre enn en orgasme

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer