Annonsørinnhold

Interiøret som gir deg vinterkosen

Vinter i Norge er litt som å bo i et kjøleskap med dårlig lys. Gjør det beste ut av det og med deilige pledd, varme tøfler, koselige lys og peis.

Interiøret som gir deg vinterkosen

Savner du litt lys og varme? Da har vi gode tips til hvordan du kan skape den lune gode innestemningen selv. Akkurat nå finner du mye fint som du kan fornye hjemmet ditt med - som passer ypperlig utover vintermånedene.

Varme pledd fra HAY

Interiøret som gir deg vinterkosen

Noe som garantert holder deg varm! Mono er et varmt pledd fra det danske merket HAY. Det er laget i myk og ren ull. Twill-strukturen skaper unike diagonale vevde linjer.

Mono-pledd til 749 kroner

Superpopulære puter og pledd fra Røros Tweed

Interiøret som gir deg vinterkosen

Fri pledd og puter er inspirert av de tradisjonelle løperne man finner variasjoner av rundt om i nesten hver fjellhytte i Norge. I denne nye tolkningen er den typiske repeterende fargerytmen noe oppløst og fargene skifter i en randomisert, myk og slyngende sikksakk.

Navnet Fri henspiller på fritid – det å slappe av og slippe tak i krav, kjas og mas.

Bestselgerne! Se hele utvalget her

Lekre sofaputer

Interiøret som gir deg vinterkosen

Dot putene fra HAY er populære og lekre puter som veldig mange er blitt glad i. Med HAY putene fornyer du sofaens utseende på 1-2-3! Prøv deg frem, og boltre deg i de anvendelige og fantastiske fargene. Miks gjerne flere farger sammen, eller hold deg til lik farge. Putene kommer garanter til å gi liv til rommet.

Se alle varianter her - fra kun 849 kr

Pledd i organisk bomull

Interiøret som gir deg vinterkosen

Lekkert pledd fra &tradition. Det består av 3 lag med finvevd 100 % organisk bomull. Tilgjengelig i fire unike farger: Cloud & Milk, Cloud & Blue, Cloud & Burgundy, og Cloud & Slate.

Collect-pledd til 1095 kroner

Pledd i 100% vasket bomull

Interiøret som gir deg vinterkosen

Pledd fra danske HAY. Med dette holder du den kalde høsten ute, men du kan også bruke det i parken eller på stranden om sommeren. Pleddet er laget i 100% vasket bomull.

Pledd fra Crinkle til 899 kroner

Bordpeis fra TenderFlame

Interiøret som gir deg vinterkosen

Om høsten savner mange lys og varme. Ikke nå lenger! Med bordpeisen Carnation kan dere kose dere rundt levende flammer og nyte lun varme. Bordpeisen bruker TenderFuel, et drivstoff som verken soter, lukter eller avgir giftige gasser, og som er helt trygt å bruke både inne og ute.

Bordpeis til 1649 kroner

Veggpeis fra TenderFlame

Interiøret som gir deg vinterkosen

Denne stilrene peisen monterer du enkelt rett på veggen. Peisen er laget slik av varmen går ut i rommet, og det ikke blir varmt på baksiden. TenderFuel er ikke giftig, soter ikke, lukter ikke og avgir ikke skadelige stoffer. Dette er levende flammer – bare renere.

en veggpeis er ofte billigere enn du tror, se bare her

Stemningsfulle lykter

Interiøret som gir deg vinterkosen

Nyhet! Lykten bruker også TenderFuel, og passer fint i vinduskarmen, på sjenken, på terrassen eller på bordet. Lykten skaper garantert en varm og god stemning hjemme hos deg.

Lykt fra TenderFlame til 199 kroner

Duftlys- og oljer

Interiøret som gir deg vinterkosen

Her bruker du brennende oljer for å skape din favorittduft. Chim Chim-diffuseren fra HAY er designet med åpen peis som inspirasjon. Derfor vil du få noe av samme følelsen som du får med en peis. Perfekt på nattbordet eller på badet.

Duftspreder fra Hay til 299 kroner

Tøfler i saueskinn

Interiøret som gir deg vinterkosen

Deilige og varme saueskinnstøfler fra det svenske merket SHEPERD. Tøflene har en behagelig passform, og holder føttene dine varme om høsten og vinteren.

Saueskinnstøfler til 645 kroner

Tøfler fra Shepherd

Interiøret som gir deg vinterkosen

Lekre og varme på en gang! Vakre tøfler i 100 % saueskinn fra svenske SHEPERD. Tøflene er åpne, og du blir dermed ikke ubehagelig varm.

Tessan Tøffel Honey til 845 kroner

Du finner alt innen interiør hos Lunehjem.no – og noe for enhver årstid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer