Annonsørinnhold

Internasjonal V75 med 45 millioner i premiepotten*

På søndag er det duket for nok en Eliteloppsdag i Sverige, og det er ca. 18 millioner til alenevinner.*

Internasjonal V75 med 45 millioner i premiepotten*

Denne helga er det igjen tid for et av årets travhøydepunkt - nemlig det årlige Elitloppet i Sverige. Søndagens løp har 45 millioner i premiepotten, og det er ca. 18 millioner til alenevinner.*

Spillefristen er søndag kl. 15.00.

Spill Stalltips her

Elitloppet er Europas største travfest, og går over tre dager på Sveriges hovedarena, Solvalla i Stockholm. Løpene trekker store deler av verdenseliten til start, og hovedoppslaget er verdens største sprintløp for travhester, med hele fem milioner i førstepremie.

Asker-oppdrett går for ny seier

Cokstile ble født i Asker i 2013, og startet sin karriere i Norge. Etter å ha vunnet Norsk Travderby i 2017 har travhesten hatt en imponerende internasjonal karriere.

GULL I BLIKKET: Asker-oppdretten Cokstile stiller til start under helgas internasjonale V75-løp. Målet er seier som han klarte i 2020. Foto: www.hesteguiden.no
GULL I BLIKKET: Asker-oppdretten Cokstile stiller til start under helgas internasjonale V75-løp. Målet er seier som han klarte i 2020. Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

Travhesten har vunnet storløp i Skandinavia, Frankrike og Italia, og i sin siste start, 1. mai, viste han klasse med en råsterk seier i Finlandia Ajo. Niåringen kommer til Sverige med toppform og gull i blikket, og er innstilt på å gjenta bragden fra 2020, da han gikk helt til topps i Elitloppet.

Spill Stalltips her

Ny Stalltips-millionær

Stalltips fortsetter å levere vinnere. Lørdag 21. mai vant en heldig spiller 1.345.696 kroner på en Stalltipskupong. V75-omgangen på Biri denne lørdagen bød på overraskelser, og og det viste seg at ingen hadde tippet de syv vinnerne.

Med bare én kupong med seks riktige, ble utbetalingen over millionen for vinneren fra Fredrikstad, med på totalt 1,34 millioner kroner. Kupongen kostet 299.

En annen Stalltips-spiller kunne glede seg over storutbetaling mandag 23. mai. Vinneren hadde kjøpt Stalltips til et 5+ spill for 1050 kroner, og vant hele 400.418 kroner.

Spill Stalltips her

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Internasjonal V75 med 45 millioner i premiepotten*

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer