Annonsørinnhold

Internasjonal V75 med 80 millioner i premiepotten*

På lørdag er det duket for nok en Eliteloppslørdag i Sverige i V75, og det er ca. 30 millioner til alenevinner.*

Internasjonal V75 med 80 millioner i premiepotten*

Denne helga braker det igjen løs med et av årets høydepunkt innen trav - nemlig det årlige Elitloppet i Sverige. Lørdagens løp har 80 millioner i potten, og det er ca. 30 millioner til alenevinner.*

Spillefristen er lørdag kl. 15.00.

Spill Stalltips her

Elitloppet er Europas største travfest, og går over tre dager på Sveriges hovedarena, Solvalla i Stockholm. Løpene trekker store deler av verdenseliten til start, og hovedoppslaget er verdens største sprintløp for travhester, med hele fem milioner i førstepremie.

Trønderhest jakter million-seier lørdag

Norske Moni Viking har tidligere vist seg som en internasjonal tøffing, og stiller til start med verdens beste kusk i sulkyen, svenske Björn Goop.

Den ni år gamle hingsten fra Levanger vant løpet for to år siden styrkeprøven Harper Hanovers lopp, og er nå tilbake etter en skade. Sitter toppformen, kan de norske fargene vaie etter målpassering!

Spill Stalltips her

ELITLOPPET: Kan norske Moni Viking gjenta suksessen som for to år siden? Foto: www.hesteguiden.no
ELITLOPPET: Kan norske Moni Viking gjenta suksessen som for to år siden? Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

Ny Stalltips-millionær

Stalltips fortsetter å levere vinnere. Lørdag 21. mai vant en heldig spiller 1.345.696 kroner på en Stalltipskupong. V75-omgangen på Biri denne lørdagen bød på overraskelser, og og det viste seg at ingen hadde tippet de syv vinnerne.

Med bare én kupong med seks riktige, ble utbetalingen over millionen for vinneren fra Fredrikstad, med på totalt 1,34 millioner kroner. Kupongen kostet 299.

En annen Stalltips-spiller kunne glede seg over storutbetaling mandag 23. mai. Vinneren hadde kjøpt Stalltips til et 5+ spill for 1 050 kroner, og vant hele 400.418 kroner.

Spill Stalltips her

ASKER-OPPDRETT: Asker-oppdretten Cokstile er også en «nordmann» som stiller til start under Eliteloppet denne helga. Målet er seier som han klarte i 2020. Foto: www.hesteguiden.no
ASKER-OPPDRETT: Asker-oppdretten Cokstile er også en «nordmann» som stiller til start under Eliteloppet denne helga. Målet er seier som han klarte i 2020. Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Internasjonal V75 med 80 millioner i premiepotten*

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer