Annonsørinnhold

Isabella Löwengrip har testet den populære tjenesten - hvilken score får du?

Bankene ser på kredittdatene dine når de bestemmer hvilke lånerenter de gir deg. Innsikt i egen kredittscore er et viktig våpen i jakten på lavest mulig rente.

Alle norske banker kredittsjekker sine kunder - Se hva de finner ut om deg.
Alle norske banker kredittsjekker sine kunder - Se hva de finner ut om deg. Vis mer

Tiden med rekordlav rente er dessverre over. Norges bank satt opp styringsrenten til 2,25 % i september og de melder at styringsrenten mest sannsynlig settes videre opp i november. Hos gratistjenesten Defero får du innsikt i kredittdataene dine og hvilken kredittscore du har.

Blogger og entreprenøren Isabella Löwengrip er en av de som har benyttet seg av tjenesten for å få bedre innsikt i sin økonomi.

«Jeg hadde en veldig høy kredittscore da jeg ikke er så belånt i forhold til min privatøkonomi. Og i tillegg eier jeg boligen selv. I Sverige så er en kreditsscore på 61 % mest vanlig. 70-100 er "veldig lav risiko". 40-69 er "lav risiko", 20-39 er "moderat risiko" og 1-19 er "høy risiko"»

Hun skriver også videre i sitt innlegg at din kredittscore er avgjørende for hvor attraktiv du er som kunde hos banken.

– Når du vet din kredittscore er det lettere å få bedre vilkår på dine lån, enten du skal forhandle med banken eller flytte til en annen bank som har bedre rente.

Sjekk din score gratis og se hvordan banken bedømmer deg

Les hele innlegget til Isabella Löwengrip her

Isabella Löwengrip  har testet den populære tjenesten - hvilken score får du?

Gir deg totaloversikt over økonomien din
Defero har fått over 450 000 medlemmer etter lanseringen i 2019, og hver dag hjelper tjenesten et stort antall nordmenn med å få bedre rentevilkår.

I tillegg til gratis innsikt i egen kredittscore, har Defero også en budsjettfunksjon som hjelper deg å holde oversikt over privatøkonomien, og som viser deg hvor du kan spare penger. Du får også oversikt over utestående gjeld, og du kan se hvor mye du kan spare ved å refinansiere dyr gjeld.

Sjekk kredittscoren din gratis her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer