Annonsørinnhold

Jackpot i V75 med hele 100 millioner i premiepotten*

På lørdag er det internasjonal V75 og Jackpot i Sverige, med cirka 51 millioner til alenevinner. Så enkelt er det å bli med.

Jackpot i V75 med hele 100 millioner i premiepotten*

Denne helgen er det igjen tid for et av årets travhøydepunkt - nemlig det årlige Åby Stora Pris i Sverige. Søndagens løp har 100 millioner i premiepotten, og det er cirka 51 millioner til alenevinner.*

Spillefrist kl. 16.20

Spill Stalltips her

Kraftprøven Åby Stora Pris er hovedoppslag i denne ukens V75. Flere av Europas beste hester stiller til start, og travarenaen utenfor Gøteborg vil fylles av et entusiastisk publikum. Tre norske hester stiller til start, blant disse trønderen Moni Viking, som vant storløpet for to år siden. Hele 1,5 millioner kroner venter vinnerhesten.

Moni Viking og Björn Goop jakter storløpsseier i Sverige. Foto: hesteguiden.com
Moni Viking og Björn Goop jakter storløpsseier i Sverige. Foto: hesteguiden.com Vis mer

Svensk Stalltips slo til med 12,8 millioner

Svenskenes Stalltips heter Harry Boy, og lørdag 30. juli var et Harry Boy-spill til 144 kroner ett av to spill med syv riktige i nabolandet.

Gevinsten ble hele 12,8 millioner og en sjokkert vinner uttalte til den svenske avisen Aftonbladet at han knapt skjønte hva som hadde skjedd da han fikk vite om milliongevinsten.

Millionvinner i Fredrikstad

Også i Norge kan Stalltips vise til store gevinster. Lørdag 21. mai vant en heldig spiller fra Fredrikstad 1,3 millioner på en Stalltipskupong. V75-omgangen på Biri denne lørdagen bød på overraskelser, og og det viste seg at ingen hadde tippet de syv vinnerne. Med bare én kupong med seks riktige, ble utbetalingen over millionen. Kupongen kostet 288.

Spill Stalltips her

Stalltips - hestene er valgt for deg

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Jackpot i V75 med hele 100 millioner i premiepotten*

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer