Annonsørinnhold

V75 på lørdag:

Jackpot i V75 med svimlende 70 millioner i potten!

På lørdag er det internasjonal V75 med 70 millioner(!) i premiepotten, og du kan vinne fantastiske 40 millioner*!

Jackpot i V75 med svimlende 70 millioner i potten!

På lørdag blir det nok en gang feststemning i Oslo med Jackpot i V75 på Bjerke - og denne gangen med enda ville premier! Premiepotten slås nemlig sammen for Norge og Sverige. Samlet pott blir da på hele 70 millioner, og du kan vinne skyhøye 40 millioner*!

Det beste av alt er at du trenger ikke ha peiling på hest for å være med. Med Stalltips, velger Rikstoto ut en blanding av favoritter og outsidere for deg.

Det eneste du trenger å gjøre er å levere Stalltips på mobil innen lørdag klokken 16.20.

Dette blir senhøstens høydepunkt for de travinteresserte - nemlig Axel Jensens minneløp. Landets beste 4-åringer utfordres av skarpskodde utenlandske hester i en nervepirrende travthriller, og du kan bli med!

Her kan du levere en Stalltips-kupong til onsdagens løp

AXEL JENSENS MINNELØP: Vainqueur R.P. vant Axel Jensens minneløp i 2018 på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug
AXEL JENSENS MINNELØP: Vainqueur R.P. vant Axel Jensens minneløp i 2018 på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om kuskens dagsform eller hestenes humør eller for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. Dette serveres som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Og når lørdagens løp går av stabelen, ligger det hele 70 millioner i premiepotten, og du som alenevinner kan stikke av med svimlende 40 millioner!*

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer