Annonsørinnhold

Nettbil

– Jeg tror neppe jeg kunne blitt mer fornøyd

– Jeg tror neppe jeg kunne blitt mer fornøyd
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var da jobbparkeringen forsvant og sertifikatet måtte fornyes at Astrid Thierbach kjente seg fristet til å selge Poloen. Men å selge den selv – det fristet derimot ikke.

Å selge på egen hånd kan jo bli en både langvarig og sur jobb. I tillegg kan det medføre stor risiko, sier hun og legger til:

– Jeg hadde ingen erfaring, utenom salget av min første bil, der jeg kjente kjøper godt.

Derfor ble hun nysgjerrig da hun kom over et avisinnlegg der en godt fornøyd kunde fortalte om sin erfaring med å selge bilen på Nettbil – en tjeneste som tar seg av bilsalget. I avisinnlegget opplevde hun å få troverdig og relevant informasjon om hva et salg hos Nettbil kunne innebære og hun bestemte seg for å finne ut mer først på nettet – deretter per telefon til Nettbil.

– Informasjonen var svært tillitvekkende og etter hvert helt avgjørende for at jeg kom til å selge bilen min enkelt og trygt hos dem, forteller hun.

Under samtalen fikk hun løpet forklart: Bilen skulle gjennom en NAF-kontroll før den ble lagt på auksjon for forhandlere i hele landet. Thierbach pusset og stelte bilen og leverte den på NAF Haslevangen for kontroll. Uka etter lå bilen ute for salg.

– Jeg tror neppe jeg kunne blitt mer fornøyd

Trygt og enkelt

– Vi ønsker å gjøre det så enkelt og trygt som mulig å håndtere bruktbilsalg. Selv for dem som ikke kan noe om bil.

Anders Espelund er daglig leder og gründer i Nettbil. I Norge har det hovedsakelig vært to måter å selge bil på: Enten selger du bilen din selv, eller så selger du bilen til en forhandler.

Espelund påpeker at begge disse løsningene kan være tidkrevende. Nettbil er et trygt og ikke minst enklere alternativ.

– Hvis du ikke vil bruke tid på å selge bilen din på Finn.no, kan du dra til en forhandler og få et tilbud på bilen. Å konkurranseutsette tilbudet, altså ved å dra innom flere forhandlere og høre hva de ville bydd, ville tatt utrolig lang tid. Når du bare orker å kjøre til én forhandler vet du ikke om det er det beste tilbudet du kan få.

Det er her Nettbil forandrer spillereglene. Når du legger inn bilen din hos Nettbil, lar de over 600 bilforhandlere konkurrere om akkurat din bil. Det betyr at du får et bud du vet er rimelig.

– Dere vil revolusjonere bilbransjen?

– He-he, det er kanskje litt store ord, men vi ønsker å tilby et alternativ til de som ikke vil selge bilen sin selv. Og som vil selge kjapt.

– Budene tikket inn i stadig økende tempo og størrelse

Thierbach var på luftetur med hunden da auksjonen gikk i gang – en prosess hun fulgte spent på telefon.

– Budene tikket inn i stadig økende tempo og størrelse og de endte med et beløp jeg ble godt fornøyd med, sier hun og legger til:

– Dessuten var salgsbeløpet på kontoen min få dager etter salget.

Videre forteller hun at Nettbil var på plass på telefon med hjelp til utfylling av diverse meldinger og skjemaer som skulle sendes til ulike etater.

– Jeg tror neppe jeg kunne blitt mer fornøyd

– Er nettbil noe du vil anbefale til andre, og i så fall til hvem?

– Ja, absolutt! Hele prosessen gikk så raskt og dessuten vil jeg framheve Nettbils oppfølging som hyggelig, god og trygg. Dette gjelder hele salgsprosessen, fram til fullført signering av alle papirer, sier hun og legger til:

– Jeg tror neppe jeg kunne blitt mer fornøyd med Nettbil og bilsalget der enn det jeg ble. Og jeg kan varmt anbefale alle å selge bilen via dem.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer