Annonsørinnhold

Julebonanza med 300 millioner i samlet premiepott*

Samlet premiepott for årets Julebonanza er på hele 300 millioner kroner. I dag kan man vinne cirka 18 millioner*, og det er en enkel sak å bli med.

Julebonanza med 300 millioner i samlet premiepott*

Årets Julebonanza er den sjuende i rekken, og er et samarbeid mellom Sverige, Danmark og Norge. Siden vi spiller sammen, blir premiepottene ekstra store. Fra lille julaften og fram til og med nyttårsaften kan man spille V75 i hele åtte felles omganger i de tre nordiske landene.

Dagens V75-omgang går på Solvalla i Sverige. Det ligger 46 millioner i premiepotten og man kan vinne cirka 18 millioner kroner som alenevinner*.

Spillefristen er kl. 16:20.

Her kan man spille på dagens V75 Julebonanza med Stalltips

Man trenger ikke være ekspert på hestespill

Heldigvis trenger man ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort.

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

SPILL JULEBONANZA MED STALLTIPS

JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan man være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 300 millioner i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no
JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan man være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 300 millioner i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

V75 Julebonanza 2021:

Julebonanza med 300 millioner i samlet premiepott*

Multijackpot som vokser

Nyttårsaften sender vi den største V75-rakketten til være. Siden 8. oktober til og med 3.desember har det blitt avsett 20 prosent av alle Jackpot i Internasjonal V75 til Multijackpot.

Fra 10. desember til og med 30.desember går eventuelle Jackpot fra internasjonale V75 omganger i sin helhet til Multijackpot på Axevalla nyttårsaften, 31. desember.

SPILL JULEBONANZA MED STALLTIPS

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Julebonanza med 300 millioner i samlet premiepott*

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer