Annonsørinnhold

Julebonanza med 325 millioner i potten*

Samlet premiepott for årets Julebonanza er på utrolige 325 millioner kroner! I dag kan du vinne 16 millioner*, og det er en enkel sak å bli med!

Julebonanza med 325 millioner i potten*
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Årets Julebonanza er den sjette i rekken, og er et samarbeid mellom Sverige, Danmark og Norge. Siden vi spiller sammen, blir premiepottene ekstra store! Fra lille julaften og fram til og med nyttårsaften kan du spille V75 i hele åtte felles omganger i de tre nordiske landene.

Dagens V75-omgang går på Momarken i Norge. Det ligger 14 millioner i premiepotten og du kan vinne svimlende 16 millioner kroner*!

Husk å spille før kl. 19:30.

Så lett er det å bli med på dagens V75 Julebonanza med Stalltips

Du trenger ikke være ekspert på hestespill

Heldigvis trenger du ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan du være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 325 millioner* i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no
JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan du være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 325 millioner* i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til dagens V75 Julebonanza

V75 Julebonanza 2021:

Julebonanza med 325 millioner i potten*

Multijackpot som vokser

Nyttårsaften sender vi den største V75-rakketten til værs. Siden 25. september har det blitt bygd en Multijackpot, som legges i potten nyttårsaften.

Fra lørdag 11. desember til og med torsdag 30. desember avsettes eventuelle Jackpotter i internasjonale V75-omganger i sin helhet til Multijackpot på Axevalla søndag 31. desember.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til dagens V75 Julebonanza