Annonsørinnhold

Julebonanza med 325 millioner i potten*

Samlet premiepott for årets Julebonanza er på utrolige 325 millioner kroner! I dag kan du vinne 16 millioner*, og det er en enkel sak å bli med!

Julebonanza med 325 millioner i potten*
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Årets Julebonanza er den sjette i rekken, og er et samarbeid mellom Sverige, Danmark og Norge. Siden vi spiller sammen, blir premiepottene ekstra store! Fra lille julaften og fram til og med nyttårsaften kan du spille V75 i hele åtte felles omganger i de tre nordiske landene.

Dagens V75-omgang går på Bjerke travbane i Oslo. Det ligger 14 millioner i premiepotten og du kan vinne svimlende 16 millioner kroner*!

Husk å spille før kl. 19:30.

Så lett er det å bli med på dagens V75 Julebonanza med Stalltips

V75-millionærer til jul

Det er ikke uten grunn at V75 blir beskrevet som hestespillet med de store premiene. Nå før jul kunne fire V75-spillere glede seg over milliongevinst.

Lørdag 18.12 var det til slutt tre spillere som greide å finne frem til syv riktige V75-vinnerne på Bjerke. De fikk alle utbetalt mellom 2,2 og 2,5 millioner kroner*. Lørdag 27. november var det kun én spiller som løste V75-rebusen, og dermed utløste Jokperpotten på 10 millioner kroner. Spilleren vant til sammen 12 millioner kroner*!

Norsk Rikstoto tok en prat med én av spillerne som vant lørdag 18.12. Mannen i godt voksen alder fra Østlandet feiret gevinsten med en «seierssigar», selv om han ikke røyker til vanlig:

- Det blir en sigar ved spesielle anledninger, og denne gangen var det på sin plass. Jeg kan vel sies å være over gjennomsnittet interessert i trav, og følger godt med. Når fjerdevalget Legend Act tok seieren i siste løp, skjønte jeg at det kunne bli storutbetaling. At det skulle bli over to millioner var en veldig hyggelig overraskelse, avslutter en veldig glad vinner.

Kanskje blir det din tur til å feire i dag? Med Julebonanza trenger du nemlig ikke vente til lørdag. Du kan spille V75 og jakte på millionene hver eneste dag i romjulen!

Så lett er det å bli med på dagens V75 Julebonanza

JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan du være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 325 millioner* i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no
JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan du være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 325 millioner* i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

Du trenger ikke være ekspert på hestespill

Heldigvis trenger du ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til dagens V75 Julebonanza

V75 Julebonanza 2021:

Multijackpot som vokser

Julebonanza med 325 millioner i potten*

Nyttårsaften sendes den aller største V75-raketten til værs! Helt siden 25. september har det blitt bygd en Multijackpot, som legges i potten nyttårsaften.

Dessuten overføres alle Jackpoter i internasjonale V75-omganger fra lørdag 11. til og med torsdag 30. desember til Multijackpot på Axevalla søndag 31. desember.

Det betyr at dersom det ikke blir utbetaling for 5, 6 eller 7 rette i V75 legges beløpene til Multijackpot. Slik vokser potten helt til 30. desember – først da blir det klart hvor mye du kan vinne i årets aller siste V75-omgang.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til dagens V75 Julebonanza