Annonsørinnhold

Black friday

Julegavene til kaffeelskeren

Kjenner du noen som trenger kaffe før de er tilnærmelige om morgenen? Her er seks julegaver til kaffeelskeren.

Gavetips til kaffeelskeren. Foto: NTB Scanpix
Gavetips til kaffeelskeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kaffe er nødvendig for mangt et B-menneske landet over. De ligger bortgjemte i vinterdepresjon under dyna, og grøsser over tanken på et møte med omverdenen. Så kommer kaffen og verden virker bedre. Hva om maskinen hadde kaffekoppen klar når du våknet? Her er julegavene som gjør kaffe enklere å lage, bedre og kulere.

Star Wars kaffekopper

Kaptein Phasma fikk kanskje ikke den største rollen i Star Wars, men koppen er like kul!
Kaptein Phasma fikk kanskje ikke den største rollen i Star Wars, men koppen er like kul! Vis mer

Kaffe og Star Wars. Det blir ikke mye bedre enn det. Tekknikmagasinet har allerede senket sine priser på Star wars kopper, design i både Kaptein Phasma og Boba Fett. I skrivende stund koster de satt ned til 50 kroner stykke. Et røverkjøp til alle dere som fortsatt lurer på om Hahn skjøt først.

Kaffemaskin med timer

Våkne hver morgen til nytrukket kaffe med en kaffemaskin med timer.
Våkne hver morgen til nytrukket kaffe med en kaffemaskin med timer. Vis mer

Nå blir det litt lettere å våkne om morgenen! Sett på timeren opptil 24 timer i forveien og våkne til nytraktet kaffe. Den skrur seg av på egenhånd etter 40 minutter, så om du er B-menneske slipper du å sette fyr på leiligheten også.

Rubicson Kaffekvern

Kaffekvern for den raffinerte kaffedrikkeren.
Kaffekvern for den raffinerte kaffedrikkeren. Vis mer

Er du av oppfatningen at nykvernet kaffe er best? Da er denne kaffekvernen fra Kjell og Co tingen for deg. I skrivende øyeblikk er den satt ned til 150 kroner, men tilbudene kan endre seg i løpet av uka. Så husk å følge våre black week LIVE. Kaffekvern med kniv og beholder i rustfritt stål. Maler kaffebønner grovt eller fint på 10-30 sekunder. Sikker bruk da kvernen bare kan starte når dekselet er på. Rengjøres enkelt med en tørr klut. Integrert kabelhåndteringssystem for enkel oppbevaring. Kapasiteten er på opp til 80 gram.

Rubicson Batteridrevet melkeskummer

Batteridrevet melkeskummer er en kul tillegsgave til alle kaffeelskere.
Batteridrevet melkeskummer er en kul tillegsgave til alle kaffeelskere. Vis mer

Det er nok ingen som har elektronisk melkeskummer på ønskelisten sin i år, men 20 kroner for en melkeskummer å legge ved kaffetrakteren? Ikke et dårlig tilbud. Den batteridrevede melkeskummeren skummer melk på 5-10 sekunder. Kan brukes til alt fra latte til kaffedrinker og fungerer for både kald og varm melk.

USB-Kaffevarmer

USB-ladet kaffevarmer for deg som jobber med PC eller bare sitter med bak skjermen.
USB-ladet kaffevarmer for deg som jobber med PC eller bare sitter med bak skjermen. Vis mer

Er du typen som jobber sent og glemmer kaffen? Hva med en USB-koppvamer. Hold kaffen varm gjennom hele arbeidsdagen og hold produkriviteten oppe. Ingen installasjon, bare å plugge inn og nyte varm kaffe.

Protein coffe

Proteinkaffe for deg som kombinerer kaffe og trening.
Proteinkaffe for deg som kombinerer kaffe og trening. Vis mer

Trening og kaffe går hånd i hånd med protein coffe. Et alternativ til protein shakes som gir deg en kjapp start på dagen. Scitec’s Protein Coffee er et høykvalitativt proteintilskudd med kaffe og ekstra tilsatt koffein. Protein Coffee gir 27 g myseprotein og 100 mg koffein per servering, en perfekt kombinasjon av to av de mest populære og brukte ingrediensene i kosttilskuddverden.

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer