Annonsørinnhold

Julegensere og julepysjer julen 2021

Nordmenn kan ikke få nok av kule, morsomme og stygge julegensere. Her er årets nyheter og bestselgere.

Iført en styggpen julegenser blir fort juleselskapets midtpunkt.
Iført en styggpen julegenser blir fort juleselskapets midtpunkt. Vis mer

Forrige jul var det labert med juleselskaper og julefester grunnet pandemien, men i år er heldigvis reglene myknet mer opp. Da trenger du selvsagt en stilig julegenser! Eller hva med en julepysj eller julemegahoodie?

Vi har sett på årets kolleksjon hos to av de største aktørene innen julegensere, Silly Santa (Julegenserbutikken) og jule-genser.no.

Begge butikker begynner å bli utsolgt for produkter og størrelser, og nå selges det resterende varelageret ut på tilbud. Skal du skaffe du sikre deg juleklær i din størrelser, bør du altså slå til brennkvikt!

Julegensere

I år igjen!

Julegensere og julepysjer julen 2021

Denne genseren er du rett og slett nødt til å ha på deg når Grevinnen og Hovmesteren ruller på skjermen. Bestill herremodellen eller damemodellen på tilbud.

Verdens søteste ugle

Julegensere og julepysjer julen 2021

Hvis begge tar på seg denne genseren, kan dere lage et virkelig cheesy julekort. Kjøp damemodellen eller herremodellen på tilbud.

Spis med god samvittighet

Julegensere og julepysjer julen 2021

Hadde det ikke vært digg å slippe å tenke på hva du stapper i deg i julen? Skaff deg denne, så er drømmen din oppfylt! Kjøp damemodellen eller herremodellen på tilbud.

Se alle julegensere på tilbud hos Silly Santa og jule-genser.no.

Julepysjer

Julegensere og julepysjer julen 2021

Takket være en supermyk og delikate bommulsmiks, med 95 % bomull og 5 % elastan, føles pysjene fra Silly Santa ekstremt myke ut mot huden.

Se stort utvalg av julepysjer til barn, dame og herre på tilbud hos Silly Santa.

Megahoodies

Julegensere og julepysjer julen 2021

Disse plaggene er ikke bare veldig julete, men de er også varme og deilige som en deilig klem. Se stort utvalg av megahoodies for store og små på tilbud hos Silly Santa.

Juledresser og julekjoler

Julegensere og julepysjer julen 2021

Juledresser og julekjoler passer til det meste i desember; julefester, avslutninger, familiesleskap i romjulen eller på jobb. Se utvalget på tilbud her.

Morgenkåper

Julegensere og julepysjer julen 2021

Disse morgenkåpene er laget av myk fleece og sherpafleece, noe som gir den ultimate komforten du fortjener når du står opp av sengen en kald desemberdag. Se utvalget til barn, dame og herre på tilbud her.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer