Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

UT PÅ TUR: Du kan vinne en tur der du og familien får følge Karsten og Petras fotspor over Beitostølen!Vis mer Vis mer Vis mer

Karsten og Petra er endelig tilbake på kino!

Denne gangen bærer det ut på tur i fjellet.

Endelig er Karsten og Petra tilbake på kino!

De to bestevennene, basert på barnebøkene med samme navn, er superpopulære blant de minste. Dette er den femte filmen i rekka, og denne gangen skal Karsten og Petra på tur i fjellet.

VAKKER NATUR: Karsten og Petra på fjelltur.
VAKKER NATUR: Karsten og Petra på fjelltur. Vis mer

Følg Karsten og Petras fotspor over Beitostølen

Sammen med Beito Aktiv, Beito Husky Tours og Beitostølen Resort gir vi en familie muligheten til å oppleve drømmehelgen på Beitostølen. Vinneren får en helg med helpensjon på Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen, og får i tillegg være med på flere morsomme aktiviteter.

Vinneren får blant annet kjøre sin egen hundeslede i storslått, norsk naturlandskap, bli med på kanotur og prøve seg i klatreparken. Det blir garantert moro!

Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på tre enkle spørsmål om «Karsten og Petra – ut på tur», og du er med i trekningen om denne fantastiske premien! Trykk på riktig svar under, eller trykk her for å delta.

Reise er ikke inkludert, og det er heller ikke mulig å bytte premien inn i penger. Dato avtales direkte med hotellet.

Moro for de minste

Karsten og Petra-filmene har alltid vært superpopulære blant de minste, og det er det god grunn til.

Filmene er alltid spekkfulle av sjarm og humor, og «Karsten og Petra – ut på tur» er ikke noe unntak. Denne gangen lærer barna om alt fra fjellvettregler til familie og forelskelse, og at ikke alt alltid går etter planen – men at det ordner seg til slutt likevel.

Filmmusikken er komponert av Lars Kilevold, som står bak blant annet «Livet er for kjipt» og Grandiosa-sangen hele det norske folk hadde på hjernen noen år tilbake. Det er skikkelig catchy saker, med andre ord!

«Karsten og Petra – ut på tur» byr på en trygg og koselig kinoopplevelse for hele familien med en akkurat passe mengde spenning.

«Karsten og Petra – ut på tur» kommer på kino 10. mars.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media