Annonsørinnhold

Katrine (41): – Fikk glattere hud på under to måneder

– Jeg har aldri fått så mange komplimenter for huden min som nå, forteller Katrine Kvalsund (41).

GLATTERE: - Jeg kunne se at linjer ble betraktelig mindre, sier Katrine Kvalsund etter å ha prøvd The Solution fra Oslo Skin Lab.
GLATTERE: - Jeg kunne se at linjer ble betraktelig mindre, sier Katrine Kvalsund etter å ha prøvd The Solution fra Oslo Skin Lab. Vis mer

Det var etter å ha lest om The Solution på en moteblogg at Katrine bestemte seg for å gi kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab en sjanse. Det er snart tre år siden nå, og Katrine forteller at det tok i underkant av to måneder før hun merket endringene.

– Jeg kunne se at linjer i pannen, ved munnen og ved øyenbrynene ble betraktelig mindre, forteller hun.

Anbefaler videre

– Jeg føler meg bedre enn noen gang og huden min stråler. Om det kun er på grunn av The Solution vet jeg ikke, men jeg tar i alle fall ingen sjanser på å slutte, sier hun.

VELDIG FORNØYD: – Jeg føler at huden min er finere enn noen gang, sier Katrine. Foto: Privat
VELDIG FORNØYD: – Jeg føler at huden min er finere enn noen gang, sier Katrine. Foto: Privat Vis mer

Katrine liker å pleie huden både utvendig og innvendig. Hun starter hver morgen med en enkel hudpleierutine og kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab i vannglasset.

– Jeg har alltid hørt at man må behandle huden sin innenfra, og det er et utsagn jeg stiller meg helt bak. Faktisk har jeg aldri hatt finere hud enn jeg har i dag.

– Jeg har anbefalt det til flere venninner, og det er faktisk helt sykt å se forandringene hos dem også. Kanskje er det lettere å se det på andre enn på seg selv? sier hun.

Katrine (41): – Fikk glattere hud på under to måneder

– Kan bidra til å utsette aldringsprosessen

Hudpleier Emelie Ekstrand har sin egen klinikk i Helsingborg. Hun forteller om gode erfaringer blant kundene som har testet The Solution.

EKSPERT: Hudpleier Emelie Ekstand
EKSPERT: Hudpleier Emelie Ekstand Vis mer
– Når de første aldringstegn i huden oppstår, skyldes dette at kollagenproduksjonen i huden gradvis avtar. Ved å tilføre ekstra kollagen, kan dette bidra til å utsette prosessen. Huden beholder et yngre uttrykk med mindre rynker og linjer, sier Ekstrand.

Katrine Kvalsund forteller at selv om hun ikke er spesielt bekymret for at huden blir eldre, ønsker hun å forebygge aldringstegn og se ung ut så lenge som mulig.

– Jeg får mange spørsmål om det funker. Og ja – jeg synes det funker, men jeg kan selvsagt bare svare for meg selv. Det kan sikkert variere, som det meste annet. Men jeg er i alle fall kjempefornøyd, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer