ANNONSØRINNHOLD

ANNERLEDES DATE: Marie overrasket kjæresten Matt med en litt annerledes date ved hjelp av Citroën C3. Foto: Thomas Rasmus Skaug.Vis merVis mer Vis mer Vis mer

Citroën C3:

Kjæresteparet Matt og Marie fikk teste en Citroën C3: En bil full av overraskelser

- Den har alt man trenger i en bil, pluss en rekke fordeler for oss bymennesker.

Da kjæresteparet Matt og Marie fikk låne en Citroën C3, valgte de å teste bilen på en litt annerledes måte, for å se hvordan den ville passe inn i deres aktive og hektiske byliv.

Istedenfor å prøvekjøre bilen på vanlig vis, valgte paret å la bilen være en del av deres daglige aktiviteter og gjøremål. Med bilen til låns var de på shopping, «roadtrips» og kreative dater.

Hva en bil kan gjøre for en date ble ekstra godt tatt imot. Den første dagen med bil var det Matt som overrasket Marie med en uvanlig «bil-date». Neste dag var det Marie sin tur.

Mens Matt var på jobb stelte Marie i stand utekino på Bygdøy Sjøbad, før hun hentet han og tok han med på en kjøretur før strand-daten.

- Bilen er stillegående, har god svingradus og akselerasjonen var veldig god, forteller Matt og får støtte fra Marie:

- Den er veldig lett! Noen biler føles litt «tunge» å manøvrere, men Citroën C3 var veldig enkel å kjøre.

STRAND-DATE: Med en Citroën C3 til låns ble det lettere for Marie å overraske Matt med en litt annerledes date; en strand-date. Foto: Foto: Thomas Rasmus Skaug.
STRAND-DATE: Med en Citroën C3 til låns ble det lettere for Marie å overraske Matt med en litt annerledes date; en strand-date. Foto: Foto: Thomas Rasmus Skaug. Vis mer

- Annerledes og gjenkjennelig, på en delikat måte

I tillegg til at bilen er lett å kjøre og har gode egenskaper på veien, forteller paret at Citroën C3 har et flott design og god komfort.

- Bilen er uten tvil annerledes og gjenkjennelig, på en behagelig og elegant måte, forteller Matt og legger til:

- Innvendig er displayet og interiøret også «cleant» og fint, og bilen er komfortabel, romslig og har gode seter.

Slik kan du designe din egen bil

Kjæresteparet Matt og Marie fikk teste en Citroën C3: En bil full av overraskelser

Intelligent teknologi

Det er ikke bare utseendet og komforten paret satt pris på, men også en rekke innovative funksjoner som både gjorde det tryggere, lettere og morsommere å kjøre bil; og det er spesielt et par av disse de likte spesielt godt

- Jeg synes blant annet at sensorene i speilene, som viste om det var noen i blindsonen, var en veldig god og betryggende funksjon, forteller Marie.

Begge forteller også at det store digitale dashbordet - som du lett kan koble opp telefonen på - gjør det både ekstra gøy og sikkert å kjøre bil.

- Touch-skjermen var veldig kul! Det er utrolig praktisk å bokstavelig talt kunne ha iPhonen på dashbordet, sier Matt og legger til:

- Man kan både ringe, sende meldinger og spille av musikk direkte på dashbordet, uten å måtte bruke telefonen. Det gjør det mye tryggere med funksjonell teknologi i bilen.

Disse 6 funksjonene vil du elske å ha i bilen din

Kjæresteparet Matt og Marie fikk teste en Citroën C3: En bil full av overraskelser

Bil for bymennesker

I tillegg opplevde de begge Citroën C3 som den perfekte bilen for bymennesker, takket være dens nette størrelse og Airbump-panelene på sidene, som både gir bilen et personlig uttrykk og beskyttelse,

- Til tross for den praktisk lille størrelsen, føles den stor og romslig innvending, forteller Matt og får støtte fra Marie som legger til:

- Den har alt man trenger i en bil, pluss en rekke fordeler for oss bymennesker. Vi vet jo alle hvordan det kan være å finne parkering i byen. Ikke minst hvor nervøs man er for at noen skal skrape borti den. Airbump-panelene på sidene er derfor helt geniale!

Dette bil-designet er spesielt beskyttet mot slitasje riper og bulker

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.