Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

ROBOTHJELPEN: Hvorfor støvsuge selv, når en robot kan gjøre jobben?
ROBOTHJELPEN: Hvorfor støvsuge selv, når en robot kan gjøre jobben? Vis mer

Kjedelig å gjøre rent? Her er dingsene som gjør jobben for deg

Slik blir rengjøringen lekende lett.

Å gjøre rent hjemme er for de fleste av oss noe vi tvinger oss gjennom med (u)jevne mellomrom.

Men rengjøring kan faktisk være morsomt også – i alle fall med hjelp fra dingser og roboter som kan gjøre mesteparten av jobben for deg ...

Roboter kan støvsuge for deg

Støvsuge? Kjeeedelig. Se på at en robot støvsuger for deg? Gøy!

Robotstøvsugere har etter hvert blitt så intelligente at de hele tiden vet hvor de er, og hvor de skal. Roboten beveger seg systematisk fra rom til rom, og kan til og med programmeres slik at den rengjør når det passer best for deg.

STØVSUGER AV SEG SELV: Roboten støvsuger mens du kan finne på andre ting.
STØVSUGER AV SEG SELV: Roboten støvsuger mens du kan finne på andre ting. Vis mer

Clas Ohlson har et bredt utvalg av robotstøvsugere i forskjellige prisklasser, slik at du kan finne den støvsugeren som passer best til ditt behov. Flere av robotene er spesielt utformet for å klare støvsuging av blant annet dyrehår, som gjør dem til et must for dyreeiere og allergikere – eller bare den som synes støvsuging er kjedelig. Merk: Utvalget er større på nett enn i butikk, men butikken hjelper deg gjerne med bestilling fra hovedlageret.

Roboter kan vaske gulvet for deg

ENKEL VASK: Robotgulvvaskeren vasker gulvene dine helt selv.
ENKEL VASK: Robotgulvvaskeren vasker gulvene dine helt selv. Vis mer

Robotene begrenser seg ikke til bare støvsuging. De kan faktisk vaske gulvet også. Da blir det gullende rent, uten at du trenger løfte en finger!

Robotgulvvaskeren fungerer på alle typer harde gulv, og beveger seg systematisk langs vegger og styrer automatisk unna møbler. Det vibrerende rengjøringshodet og sprayen løser opp smuss og flekker, og deretter tar rengjøringskluten opp smuss og skitt og vasker gulvet.

Alternativ til robot

Dersom en vaskerobot er litt utenfor budsjettet ditt, finnes det rimeligere alternativer som fortsatt gjør gulvvask til en lek. En gulvvaskemaskin kan brukes på alle harde standardgulv – selv parkett som trenger en mer skånsom behandling. Maskinen fungerer like bra på både tørr og våt smuss, og både vasker og tørker gulvet i en og samme operasjon.

I tillegg er maskinen selvrengjørende, slik at den alltid er klar til bruk.

RENE GULV: Gulvvaskemaskinen fjerner flekker og etterlater skinnende rene gulv.
RENE GULV: Gulvvaskemaskinen fjerner flekker og etterlater skinnende rene gulv. Vis mer

«Støvsug» vinduene rene

ENKELT: Nalen «støvsuger» skitten rett av vinduene.
ENKELT: Nalen «støvsuger» skitten rett av vinduene. Vis mer

Vinduene glemmer kanskje mange av oss å vaske – helt til det plutselig ikke går an å se ut av dem lenger. Da er det godt å vite at det finnes en dings som faktisk gjør arbeidet både enkelt og morsomt. Vindusvaskeren består av to deler: En sprayflaske med vaskemunnstykke, og en batteridrevet, oppladbar vindusnal.

Først sprayer du vinduet og pusser med mikrofiberkluten som følger med, og deretter går du over med nalen. Nalen er faktisk en slags støvsuger, som suger skitten og overskuddsvannet opp og etterlater et skinnende rent vindu uten striper.

FØR (VENSTRE) OG ETTER (HØYRE): Dette vinduet fikk seg en omgang med vindusvaskeren – vinduets første vask på flere år.
FØR (VENSTRE) OG ETTER (HØYRE): Dette vinduet fikk seg en omgang med vindusvaskeren – vinduets første vask på flere år. Vis mer

Roboter kan til og med vaske grillen

Grillsesongen er rett rundt hjørnet, så det er øyeblikkelig på tide å vaske grillen. Men visste du at det faktisk finnes en robot som gjør det også? Grillbot rengjør grillristen lekende lett – bare still inn timeren etter behov (10, 20 eller 30 minutter), lukk lokket på grillen og la Grillbot gjøre jobben.

KJEKK RAKKER: Nå kan robotene vaske grillen din også.
KJEKK RAKKER: Nå kan robotene vaske grillen din også. Vis mer

Vask smådingser med ultralyd

RENT MED ULTRALYD: Bare putt smådingsene oppi denne, og rene blir de.
RENT MED ULTRALYD: Bare putt smådingsene oppi denne, og rene blir de. Vis mer

Ja, du leste riktig – du kan rengjøre bunadssølvet, barberblader og andre smådingser som ellers er tuklete å rengjøre med ultralyd. Bare legg gjenstandene som skal rengjøres oppi maskinen, og den fikser biffen.

Håndholdt støvsuger for vått og tørt

En liten håndholdt støvsuger er kjekk å ha når man har sølt noe smått, eller skal fjerne smuler eller lignende fra kjøkkenbenken. En håndstøvsuger som fungerer på både vått og tørt er ekstra kjekt, for da kan du støvsuge opp hva enn det måtte være. Uunnværlig i husstander med yngre medlemmer som har en tendens til å søle.

Hygienisk damp

HYGIENISK RENT: Dampvaskerens glovarme damp tar knekken på nesten alt av bakterier.
HYGIENISK RENT: Dampvaskerens glovarme damp tar knekken på nesten alt av bakterier. Vis mer

En dampvasker er en maskin som ved hjelp av damp gjør hygienisk rent på en naturlig måte. Den fylles med vann som varmes opp, og deretter kan man dampe vekk flekker, skitt og annet smuss. Den glovarme dampen tar knekken på nesten alt av bakterier, helt uten kjemikalier. Det gjør den også til et godt valg for allergikere.

Dampvaskeren egner seg perfekt til rengjøring av harde flater, så dette er en vinner når man skal vaske for eksempel gulv, kjøkken og bad. Det følger med en rekke forskjellige munnstykker som gjør at man enkelt kan rengjøre alt fra fliser og beslag til komfyrtopper, kjøkkenventilatorer og rustfrie flater.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media