ANNONSØRINNHOLD

RENE VINDUER: Denne roboten vasker vinduene for deg.
RENE VINDUER: Denne roboten vasker vinduene for deg.Vis mer

Kjedelig å gjøre rent? Her er dingsene som gjør jobben for deg

Slik blir rengjøringen lekende lett.

Å gjøre rent hjemme er for de fleste av oss noe vi tvinger oss gjennom med (u)jevne mellomrom. Men rengjøring kan faktisk være morsomt også – i alle fall med hjelp fra dingser og roboter som kan gjøre mesteparten av jobben for deg ...

Vinduene glemmer kanskje mange av oss å vaske – helt til det plutselig ikke går an å se ut av dem lenger. Da er det godt å vite at det finnes en dings som faktisk gjør arbeidet både enkelt og morsomt.

Roboter kan vaske vinduene for deg

Du leste riktig - roboter kan nå vaske vinduene for deg. Legg derfor bort bøtte og nal, og la denne vindusvasker-roboten gjøre jobben!

SMART ROBOT: Vasker vinduene for deg.
SMART ROBOT: Vasker vinduene for deg. Vis mer

Den prisbelønnede vindusvaskeren er perfekt til alt fra vinduer, skyvedører, dusjkabinetter og glassrekkverk. Roboten er også enkel i bruk med den praktiske fjernkontrollen som medfølger.

Med en fem meter strømkabel og en smart sikkerhetsline med sugekoppfeste, har vindusvaskeren god rekkevidde. Len deg tilbake og la den pusse vinduene for deg, i stedet for at du skal klatre på stiger og risikere å falle.

ENKELT: Nalen «støvsuger» skitten rett av vinduene.
ENKELT: Nalen «støvsuger» skitten rett av vinduene. Vis mer

«Støvsug» vinduene rene

Hvis en robot er utenfor «vaskebudsjettet», er denne vindusvaskeren et godt alternativ. Den betår av to deler: En sprayflaske med vaskemunnstykke, og en batteridrevet, oppladbar vindusnal.

Først sprayer du vinduet og pusser med mikrofiberkluten som følger med, og deretter går du over med nalen. Nalen er faktisk en slags støvsuger, som suger skitten og overskuddsvannet opp og etterlater et skinnende rent vindu uten striper.

FØR (VENSTRE) OG ETTER (HØYRE): Dette vinduet fikk seg en omgang med vindusvaskeren – vinduets første vask på flere år.
FØR (VENSTRE) OG ETTER (HØYRE): Dette vinduet fikk seg en omgang med vindusvaskeren – vinduets første vask på flere år. Vis mer

Roboter kan støvsuge for deg

Støvsuge? Kjeeedelig. Se på at en robot støvsuger for deg? Gøy!

Robotstøvsugere har etter hvert blitt så intelligente at de hele tiden vet hvor de er, og hvor de skal. Roboten beveger seg systematisk fra rom til rom, og kan til og med programmeres slik at den rengjør når det passer best for deg.

STØVSUGER AV SEG SELV: Roboten støvsuger mens du kan finne på andre ting.
STØVSUGER AV SEG SELV: Roboten støvsuger mens du kan finne på andre ting. Vis mer

Clas Ohlson har et bredt utvalg av robotstøvsugere i forskjellige prisklasser, slik at du kan finne den støvsugeren som passer best til ditt behov. Flere av robotene er spesielt utformet for å klare støvsuging av blant annet dyrehår, som gjør dem til et must for dyreeiere og allergikere – eller bare den som synes støvsuging er kjedelig. Merk: Utvalget er større på nett enn i butikk, men butikken hjelper deg gjerne med bestilling fra hovedlageret.

Roboter kan vaske gulvet for deg

ENKEL VASK: Robotgulvvaskeren vasker gulvene dine helt selv.
ENKEL VASK: Robotgulvvaskeren vasker gulvene dine helt selv. Vis mer

Robotene begrenser seg ikke til bare støvsuging. De kan faktisk vaske gulvet også. Da blir det gullende rent, uten at du trenger løfte en finger!

Robotgulvvaskeren fungerer på alle typer harde gulv, og beveger seg systematisk langs vegger og styrer automatisk unna møbler. Det vibrerende rengjøringshodet og sprayen løser opp smuss og flekker, og deretter tar rengjøringskluten opp smuss og skitt og vasker gulvet.

Alternativ til robot

Dersom en robot er litt utenfor budsjettet ditt, finnes det rimeligere alternativer som fortsatt gjør gulvrengjøring til en lek. En gulvvaskemaskin kan brukes på alle harde standardgulv – selv parkett som trenger en mer skånsom behandling. Maskinen fungerer like bra på både tørr og våt smuss, og både vasker og tørker gulvet i en og samme operasjon.

I tillegg er maskinen selvrengjørende, slik at den alltid er klar til bruk

RENE GULV: Gulvvaskemaskinen fjerner flekker og etterlater skinnende rene gulv.
RENE GULV: Gulvvaskemaskinen fjerner flekker og etterlater skinnende rene gulv. Vis mer

Vasker det som trengs

Når vinduene er skinnende rene, er det sikkert flere steder som skal til pers under årets vårrengjøring. Denne geniale multicleaneren løser opp skitt og rengjør på samme tid. Det spiller det ingen rolle om det er komfyren, badet eller bilen som skal rengjøres - så lenge underlaget er glatt, fikser den lille gule maskinen jobben.

Den batteridrevne rengjøringsmaskinen veier kun 500 gram og er en supereffektiv smussfjerner. I tillegg er den enkel å bruke, som jo er en fordel om det er mye som skal rengjøres.

UNIVERSAL VASKEKOMPIS: Multicleaneren rengjør skinnende rent hva det skulle være så lenge flaten er glatt.
UNIVERSAL VASKEKOMPIS: Multicleaneren rengjør skinnende rent hva det skulle være så lenge flaten er glatt. Vis mer

Perfekt til felgene på bilen

ELEKTRISK BØRSTE: Med utskiftbare børstehoder kommer du enkelt til hvor som helst.
ELEKTRISK BØRSTE: Med utskiftbare børstehoder kommer du enkelt til hvor som helst. Vis mer

Du kjenner deg sikkert igjen: Sommerdekkene ble aldri rengjort da vinderdekkene skulle på, og nå må du sitte å gnikke i evigheter for å fjerne den inntørkede skitten. Fortvil ikke! Hils på Turbo Scrub - den elektriske børsten som enkelt overtar den slitsomme vaskejobben.

Det roterende børstehodet er utskiftbart og går grundig til verks og fjerner smuss du normalt ville slitt med å bli kvitt. Velg mellom hjørnebørsten for å komme til i hjørner og langs lister, børsten som gjør grovrent der det er ekstra skittent, eller universalbørsten som kan brukes overalt.

Turbo Scrub kan fint brukes inne og ute - enten det er baderommet som skal vaskes, felgene på bilen eller utemøblene i hagen.

Den ultimate flekkfjerneren

Sliter du med flekker du ikke blir kvitt? Dette vidunderet gjør jobben for deg - helt uten rengjøringsmidler. Det eneste du trenger er litt vann. Den effektive flekkfjerneren bearbeider overflaten til smusset løsner, enten det er tusj, kritt, skomerker eller skitne plastmøbler.

SUPEREFFEKTIV: Flekkfjerneren tar bort alle flekker uten rengjøringsmiddel.
SUPEREFFEKTIV: Flekkfjerneren tar bort alle flekker uten rengjøringsmiddel. Vis mer

Ny favorittsvamp?

MYK OG HARD: Supersvampen endrer konsistens etter vannets temperatur.
MYK OG HARD: Supersvampen endrer konsistens etter vannets temperatur. Vis mer

Denne allsidige svampen endrer struktur avhengig av temperaturen på vannet. Svampen blir hard i kaldt vann og egner seg for tøff rengjøring uten å ripe. Komfyr, koketopp, stekepanner og fliser blir som nye. Du kan til og med skrelle poteter og gulrøtter i denne «modusen»!

Bruker du varmt vann, blir svampen myk og formbar. Da passer den perfekt for lettere rengjøring som skjøre glass, vaser eller boller. Plasser svampens øyne på to fingre, så kommer du enkelt til i bunnen av høye glass og det blir enklere å få med svampen opp igjen.

BRUKES TIL DET MESTE: Svampen kan til og med skrelle poteter og gulrøtter.
BRUKES TIL DET MESTE: Svampen kan til og med skrelle poteter og gulrøtter. Vis mer

Den innovative svampen passer perfekt i hånden og har lang holdbarhet. Rengjør svampen i oppvaskmaskinens øvre kurv eller i mikrobølgeovnen.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

anbefalte artikler fra clas ohlson