Annonsørinnhold

Kjendis­løp og internasjonal V75 med Jackpot

Landets største internasjonale travhelg går av stabelen på Bjerke denne helga, og i søndagens internasjonale V75-omgang kan man vinne ca. 19 millioner.*

KJENDISLØP: Märtha Louise inviterer til et nytt kjendisløp på Bjerke under helgas Nettavisen Oslo Grand Prix. Foto: Eirik Stenhaug
KJENDISLØP: Märtha Louise inviterer til et nytt kjendisløp på Bjerke under helgas Nettavisen Oslo Grand Prix. Foto: Eirik Stenhaug Vis mer

Det er duket for en stjernespekket travfest på Bjerke søndag, med en rekke toppløp på programmet. Nettavisen Oslo Grand Prix er hovedoppslaget i den internasjonale V75-omgangen; som har Jackpot. Det betyr at hele 19 millioner venter en alenevinner*.

Husk spillefristen søndag klokka 15.00.

Spill Stalltips her

Stjernespekket søndag

Internasjonale topphester har ankommet landets hovedarena for trav denne søndagen, og de møter skarpskodde norske konkurrenter.

Blant disse er norskoppdrettede Cokstile, nå eid i Italia, som stiller til start med toppform. Hesten har imponert i utlandet de siste årene, og gjør en sjelden opptreden i gamlelandet denne helgen.

Den eneste helnorske hesten til start i storløpet er Cicero T.G. Femåringen er født, oppvokst og trent i Nittedal, og dette blir hestens stor internasjonale ilddåp.

Spill Stalltips her

ILDDÅP: Cicero T.G. og Magnus Teien Gundersen er den eneste helnorske ekvipasjen i søndagens hovedløp, Nettavisen Oslo Grand Prix. Foto: Eirik Stenhaug
ILDDÅP: Cicero T.G. og Magnus Teien Gundersen er den eneste helnorske ekvipasjen i søndagens hovedløp, Nettavisen Oslo Grand Prix. Foto: Eirik Stenhaug Vis mer

Søndagens kjendisløp

I tillegg til det internasjonale V75-løpet, er det duket for en ny utgave av Hest360s kjendisløp denne søndagen. Åtte kjente nordmenn, kusker og hester skal kjempe om seieren i løpet på Nettavisen Oslo Grand Prix-dagen. Blant disse er nyforlovede Märtha Louise.

Hun stiller nok en gang til start for å prøve å vinne løpet. Forrige gang endte hun på tredjeplass, men satser på å avansere i år.

– Deltakerne skal få knallhard konkurranse fra Kristian Malmin og meg, lover Märtha Louise.

SATSER PÅ REVANSJE: Forrige gang endte Märtha Louise på tredjeplass, men satser på å avansere i år. Foto: Eirik Stenhaug
SATSER PÅ REVANSJE: Forrige gang endte Märtha Louise på tredjeplass, men satser på å avansere i år. Foto: Eirik Stenhaug Vis mer

Løpet kjøres med dobbeltsulky, der en profesjonell kusk sitter bak kjendisene og sikrer at alt går som det skal underveis.

Foruten Märtha Louise selv og influenser Marna Haugen, er ytterligere seks navn bekreftet. Iselin Guttormsen (sexolog og influenser), Marte Bratberg (TV2-programleder), Jan Thomas (stylist og TV-profil), Harlem Alexander (TV-profil og samboer med Jan Thomas), Simon Nitsche (TV2-programleder) og Siri Kristiansen (komiker og programleder) har takket ja til invitasjonen fra Märtha.

Her kan du spille på søndagens kjendisløp

Stalltips - hestene er valgt for deg!

Stalltips er den smarte løsningen for alle som synes det er gøy å spille på trav, men som ikke har spesielt greie på hestesport.

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken baneforhold, hestenes humør eller kuskenes dagsform for å spille som proffene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte Stalltips-kuponger. Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, øker sjansene for å vinne de store premiene.

Spill Stalltips her

Kjendis­løp og internasjonal V75 med Jackpot

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år | Spill med måte

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer