Annonsørinnhold

Kjendis­løp og internasjonale stjerner under helgas V75-fest

Landets største internasjonale travhelg går av stabelen når Nettavisen Oslo Grand Prix arrangeres på Bjerke, og under lørdagens V75-løp kan man vinne ca. 12 millioner.*

KJENDISLØP: Märtha Louise inviterer til et nytt kjendisløp på Bjerke under helgas Nettavisen Oslo Grand Prix. Foto: Eirik Stenhaug
KJENDISLØP: Märtha Louise inviterer til et nytt kjendisløp på Bjerke under helgas Nettavisen Oslo Grand Prix. Foto: Eirik Stenhaug Vis mer

Det er duket for en kjendisfylt V75-helg på Bjerke når Nettavisen Oslo Grand Prix arrangeres nok en gang (første gang i 1966). Med løp både lørdag og søndag er det duket for en begivenhetsrik travhelg.

Lørdagens V75-løp gir en gevinst på ca. 12 millioner* kroner til den heldige som prikker inn sju riktige, og spillefristen er klokka 15.00.

Spill Stalltips her

Stjernespekket søndag

Internasjonale topphester kommer til landets hovedarena for trav denne søndagen, og de møter skarpskodde norske konkurrenter.

Blant disse er norskoppdrettede Cokstile, nå eid i Italia, som stiller til start med toppform. Hesten har imponert i utlandet de siste årene, og gjør en sjelden opptreden i gamlelandet denne helgen.

Den eneste helnorske hesten til start i storløpet er Cicero T.G. Femåringen er født, oppvokst og trent i Nittedal, og dette blir hestens stor internasjonale ilddåp.

Spill Stalltips her

ILDDÅP: Cicero T.G. og Magnus Teien Gundersen er den eneste helnorske ekvipasjen i søndagens hovedløp, Nettavisen Oslo Grand Prix. Foto: Eirik Stenhaug
ILDDÅP: Cicero T.G. og Magnus Teien Gundersen er den eneste helnorske ekvipasjen i søndagens hovedløp, Nettavisen Oslo Grand Prix. Foto: Eirik Stenhaug Vis mer

Kjendisløp søndag

I tillegg til det internasjonale V75-løpet på søndag, er det duket for en ny utgave av Hest360s kjendisløp. Åtte kjente nordmenn, kusker og hester skal kjempe om seieren i løpet på Nettavisen Oslo Grand Prix-dagen. Blant disse er nyforlovede Märtha Louise.

Hun stiller nok en gang til start for å prøve å vinne løpet. Forrige gang endte hun på tredjeplass, men satser på å avansere i år.

– Deltakerne skal få knallhard konkurranse fra Kristian Malmin og meg, lover Märtha Louise.

Løpet kjøres med dobbeltsulky, der en profesjonell kusk sitter bak kjendisene og sikrer at alt går som det skal underveis.

Her kan du spille på søndagens kjendisløp

SATSER PÅ REVANSJE: Forrige gang endte Märtha Louise på tredjeplass, men satser på å avansere i år. Foto: Eirik Stenhaug
SATSER PÅ REVANSJE: Forrige gang endte Märtha Louise på tredjeplass, men satser på å avansere i år. Foto: Eirik Stenhaug Vis mer

Foruten Märtha Louise selv og influenser Marna Haugen, er ytterligere seks navn bekreftet. Iselin Guttormsen (sexolog og influenser), Marte Bratberg (TV2-programleder), Jan Thomas (stylist og TV-profil), Harlem Alexander (TV-profil og samboer med Jan Thomas), Simon Nitsche (TV2-programleder) og Siri Kristiansen (komiker og programleder) har takket ja til invitasjonen fra Märtha.

Her kan du spille på søndagens kjendisløp

Stalltips - hestene er valgt for deg!

Stalltips er den smarte løsningen for alle som synes det er gøy å spille på trav, men som ikke har spesielt greie på hestesport.

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken baneforhold, hestenes humør eller kuskenes dagsform for å spille som proffene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte Stalltips-kuponger. Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, øker sjansene for å vinne de store premiene.

Spill Stalltips her

Kjendis­løp og internasjonale stjerner under helgas V75-fest

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år | Spill med måte

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer