Annonsørinnhold

Kjøp airfryeren som er best i test

Kjøkkenmaskinen alle skal ha er airfryer. Den friterer maten ved hjelp av varm luft i stedet for olje, og gjør maten mye sunnnere.

TESTVINNER: Cosori Premium airfryer blir levert med 11 forhåndsinnstilite matprogrammer og har blitt kåret til best i test.
TESTVINNER: Cosori Premium airfryer blir levert med 11 forhåndsinnstilite matprogrammer og har blitt kåret til best i test. Vis mer

For mange av oss er frityrstekt mat noe av det beste vi kan få servert, men dessverre er det ikke det sunneste vi kan spise. Det kreves en del stekefett under tilberedingen, og selve frityrlaget må også gjennomtrekkes av fett. Kjøkkenmaskinene kalt airfryers løser problemet og gir deg 90 % sunnere frityrmat.

Kjøp airfryeren som er best i test her

En airfryer er i prinsippet en liten konveksjonsovn som tilbereder maten med hjelp av varm og sirkulerende luft. Maten får en sprø overflate, men samtidig et saftig indre – akkurat som vanlig frityrmat. Forskjellen er altså at rettene blir sunnere, og at tilberedingen også går raskere.

Kjøp airfryeren som er best i test

Best i test: Hvilken airfyer bør du velge?

Cosori Premium airfryer kan tilberede absolutt alle matretter som ellers kan tilberedes i ovnen, frityrkokeren eller i stekepannen, men på en sunnere måte. Den kan også erstatte mikrobølgeovnen på alle områder.

Den har vunnet best i test hos Tekguide.no og fikk terningkast 6 i deres airfryer test. Ikke nok med dette, men den vant også best i test hos Getfitness.no, Forbrukerliv.no og Fitnesstrening.no.

Cosori Premium airfryer har fått 4,7 av 5 stjerner basert på nesten 60 000 kundeanmeldelser på Amazon. I 2019 vant den Reddot award og Business Insider har gitt strålende tilbakemeldinger.

PLASSBESPARENDE: Cosori Premium er designet for å bruke minst mulig plass på benken.
PLASSBESPARENDE: Cosori Premium er designet for å bruke minst mulig plass på benken. Vis mer

Utrolig brukervennlig

Det er kanskje ikke uten grunn til at Cosori Premium airfryer gjør det så bra i tester. Den har hele 11 forhåndsinnstilte matprogrammer som kan starte tilberedningen med ett enkelt tastetrykk. Her kan du velge mellom biff, kylling, pommes frites, fisk, sjømat, frossen mat, grønnsaker, rotgrønnsaker, brød og dessert. Du legger maten inn i kurven og velger det programmet du ønsker å bruke.

Noen få minutter seinere er maten klar og du kan nyte et deilig måltid med god samvittighet.

RENGJØRINGSVENNLIG: Det er lett og går raskt å gjøre Cosori Premium ren etter bruk.
RENGJØRINGSVENNLIG: Det er lett og går raskt å gjøre Cosori Premium ren etter bruk. Vis mer

Cosori airfryer er designet på en plassbesparende måte og den veier ikke mer enn 5 kilo. Dette gjør den like aktuell på kjøkkenet hjemme som den gjør på hytta, bobilen, studentboligen eller jobben. Det følger også med en oppskriftsbok som gir deg 100 unike airfryer oppskrifter.

Bestill airfryeren her

Flere gode kjøp av airfryers: Ellos, Bakeren og Kokken, Kitchentime og Homeroom.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer