Annonsørinnhold

Klar for i morgen? Slik får du sett «Skal vi danse»

For mange er ukens høydepunkt lørdag kveld når «Skal vi danse» endelig ruller over TV-skjermen.

Årets deltakere er en meget populær gjeng. Disse 13 har nemlig deltatt i «Skal vi danse» tidligere, og årets sesong er derfor en «all-star» versjon av programmet. Foto: Espen Solli/TV 2
Årets deltakere er en meget populær gjeng. Disse 13 har nemlig deltatt i «Skal vi danse» tidligere, og årets sesong er derfor en «all-star» versjon av programmet. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

I mange år har ivrige nordmenn samlet seg foran TV-skjermen lørdag kveld for å se favorittprogrammet, «Skal vi danse». Forrige lørdag var det premiere, og årets «all stars» versjon har allerede rukket å bli svært populær. Konseptet samler de mest minneverdige kjendisene gjennom tidene, som skal konkurrere mot hverandre. I morgen fortsetter danse-festen.

Dersom du har lyst til å se lørdagens «Skal vi danse», men mangler TV2, så har vi et godt tips:

Her kan du se «Skal vi danse» gratis

Se TV 2 gratis i syv dager
De første syv dagene som Strim-kunde er kostnadsfrie. Du kan altså teste ut om Strim er noe for deg før du blir betalende abonnent. Det er ingen bindingstid, og du kan si opp når du vil. Som abonnent hos Strim får du tilgang totalt 41 TV-kanaler og 5 strømmetjenester på ett sted. Velger du Strim Mest så få du tilgang til deres største underholdningspakke.

Strim kan du laste ned via AppleTV, Chromecast eller nyere Samsung SMART TV eller du kan se innholdet på iPad, PC eller telefonen din.

Prøv Strim gratis her

Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester.
Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester. Vis mer

Se de mest populære seriene og filmene
Strim har også samlet flere av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Det gjør det enklere for deg å finne hva du vil se på, uansett om det er sport, serier eller film som frister.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men det er også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Prøv Strim gratis her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer