Annonsørinnhold

Knallbra gamingpakke til en rimelig pris

Med mus, tastatur, hodetelefoner og musematte fra Clas Ohlson får du en knallbra spillpakke som ikke koster skjorta.

ALT DU TRENGER: Mus, mekanisk tastatur, hodetelefoner og musematte.
ALT DU TRENGER: Mus, mekanisk tastatur, hodetelefoner og musematte. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det går fort noen lapper når man skal utstyre seg for gaming. Mange fortviler over prisen, men gamingutstyret trenger slett ikke være så dyrt.

På Clas Ohlson får du mus, mekanisk tastatur, musematte og hodetelefoner i god kvalitet til en rimelig pris.

Behagelig og presis mus

Exibel GMX5 optisk spillmus er en knallopplevelse med tanke på prisen. Den er presis og ligger behagelig i hånda, og de forskjellige knappene er godt plassert og enkle å nå. Med egne knapper for dpi-innstilling kan man lett justere musas følsomhet når man føler for det, uten å måtte avbryte spillinga.

Exibel GMX5 optisk spillmus. Pris: 249 kr.
Exibel GMX5 optisk spillmus. Pris: 249 kr. Vis mer

Knappene kan selvsagt også omprogrammeres, dersom det er ønskelig. Man har da potensielt fire ekstra knapper man kan bruke til spilling, fem hvis man inkluderer hjulet. Det kommer godt med!

Musa lyser snasent i forskjellige farger avhengig av hvilken DPI man velger: rødt, oransje, grønt, blått eller lilla. Man kan selvsagt også skru lyset helt av. Programvaren som følger med er lettfattelig og enkel å bruke.

Her får man rett og slett mye for pengene.

Fiffig fjøl

Et mekanisk tastatur er et must for den seriøse spilleren. Vi skal ikke gå dypt inn i forskjellen mellom mekaniske og ikke-mekaniske tastaturer, men hovedforskjellen er at et mekanisk tastatur har en fysisk bryter under hver tast som sender et signal når tasten trykkes ned. Mekaniske tastaturer er tyngre og har en mye lengre levetid enn sine ikke-mekaniske motparter.

Exibel GKX-M mekanisk spilltastatur. Pris: 599 kr.
Exibel GKX-M mekanisk spilltastatur. Pris: 599 kr. Vis mer

Grunnen til at spillentusiaster foretrekker mekaniske tastaturer framfor vanlige tastaturer, er at de er vesentlig mer responsive og gir en tydelig klikkelyd når man trykker på tastene, samt at de rett og slett tåler røffere behandling.

Exibel GKX-M mekanisk spilltastatur har de funksjonene man forventer av et skikkelig gamingtastatur. Tastene er responsive og behagelige, og anti-ghost-funksjonen gjør at man ikke trenger bekymre seg for at noen av tastetrykkene skal gå tapt selv når man trykker mange taster samtidig. Tastaturet har såkalt brune brytere, som gir en god balanse mellom responsivitet og lydnivå når man trykker ned tasten.

Bakgrunnsbelysningen kan reguleres i intensitet, og har dessuten en egen funksjon for å kun lyse opp enkelte knapper, som WASD, nummertastene og piltastene. Det finnes også en funksjon som kun lyser opp enkelttaster i det man trykker på dem. Bakgrunnsbelysningen kan selvsagt også skrus helt av.

Tastaturet har også en egen knapp for å låse Windows-tastene slik at de ikke reagerer dersom man skulle komme borti dem. Dermed slipper man å bekymre seg for at spillet plutselig minimeres eller mister fokus. Dette burde strengt tatt flere tastaturer hatt støtte for, for det er helt genialt.

Ikke gå glipp av noe

Exibel GHX5 gamingheadset. Pris: 399 kr.
Exibel GHX5 gamingheadset. Pris: 399 kr. Vis mer

Når man spiller med andre er man helt avhengig av å kunne kommunisere kjapt. Det er helt håpløst å være den ene i gruppa som må ty til tastaturet når det er mye som skjer på én gang. Løsningen? Hodetelefoner med mikrofon, så klart.

Med Exibel GHX5 gamingheadset kan man effektivt informere teamet om lunefulle snipere og overraskende bakholdsangrep. En egen fjernkontroll på kabelen gjør at man kan justere lydvolum og skru mikrofonen av og på.

Mikrofonen kan foldes inn i øreklokka når den ikke er i bruk. Hodetelefonene kobles til med USB, og med 2,3 meter lang kabel kan man fint bruke dem både fra kontorstolen og fra sofaen.

Pålitelig matte

Exibel spillmusematte. Pris: 99,90 kr.
Exibel spillmusematte. Pris: 99,90 kr. Vis mer

Exibel spillmusematte er perfekt for spilling. Den myke, friksjonsminimerende overflaten fungerer like bra med både laser- og optisk mus. I tillegg har musematta en ruglete underside som gjør at den sitter bom fast på pulten.

Mye for pengene

Denne spillpakka passer perfekt til den som ikke har ubegrenset med penger å legge i gamingutstyret, men som fortsatt vil ha kvalitet. Dersom du er student eller er på utkikk etter noe rimeligere utstyr til poden, får du her en super utstyrspakke til totalt bare 1346,90 kroner.

Og med penger til overs kan man jo også peise litt ekstra i skjermkortet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer