Annonsørinnhold

Knallpriser på de geniale tredemøllene alle snakker om!

Januarsalget er i gang, og nå får du kjøpt de populære sammenbrettbare tredemøllene til en knallbillig pris!

Har du lyst på en tredemølle hjemme, men har lite plass til oppbevaring? Da er disse geniale møllene løsningen.
Har du lyst på en tredemølle hjemme, men har lite plass til oppbevaring? Da er disse geniale møllene løsningen. Vis mer

Endelig er januarsalget i gang og du kan nå utnytte sjansen med 15-20% rabatt på ALLE WalkingPads. Er nyttårsforsettet å bli i bedre form eller få løpt mer? Da er disse midt i blinken for deg!

NÅ: Her finner du hele utvalget av WalkingPads

De sammenbrettbare tredemøllene har revolusjonert hvordan man kan trene hjemmefra, og det er ikke uten grunn at det er solgt over 14.000 møller på svært kort tid. Mystuff melder at de har vært utsolgt hele 13 ganger i år, så her kan det lønne seg å være rask!

Se også: Hoka-sko til elleville priser!

20 % på WalkingPad R2 Pro - Tredemølle med høy ytelse

Med en topphastighet på 12 km/t er dette en sammenleggbar tredemølle som gjør deg i stand til å veksle mellom rolig jogging og rask løping akkurat hvor og når det passer deg.
Med en topphastighet på 12 km/t er dette en sammenleggbar tredemølle som gjør deg i stand til å veksle mellom rolig jogging og rask løping akkurat hvor og når det passer deg. Vis mer

WalkingPad R2 Pro er en av de mest populære sammenleggbare tredemøllene på det norske markedet med god grunn. Her får du høy ytelse, stabilitet og optimal kompakthet. WalkingPad R2 Pro er en soleklar bestselger og har blitt kåret til best-i test flere ganger, og senest i Tek.no sin test i april 2022.

Knallpriser på de geniale tredemøllene alle snakker om!

Tredemøllen kan lagres under en sofa eller seng, eller plasseres inntil en vegg eller i skap. I tillegg har den hjul, slik at det er enkelt å flytte den. Bare sjekk ut videoen her!

Nå koster den kun 7 190 kr med bruk av koden RJ20!

15 % på WalkingPad X21 - Kompakt & kraftig

Treningssentre er ikke noe for alle, og det er ofte kostbart. Med en WalkingPad kan du trene effektivt og enkelt hjemme.
Treningssentre er ikke noe for alle, og det er ofte kostbart. Med en WalkingPad kan du trene effektivt og enkelt hjemme. Vis mer

Denne tredemøllen slår de fleste rekorder når det gjelder ytelse innen kategorien sammenleggbar tredemølle. Med en kraftig og oppgradert motor kan du oppnå toppfart på 12 km/t og hele 2 HK motorytelse som er mer enn nok for de fleste. Den kraftige motoren gjør at løpebåndet vibrerer og støyer mye mindre enn tilsvarende modeller i samme prisklasse. Ikke overraskende er dette en treningsmølle som har kommet seirende ut i forbrukernettsteder over hele verden.

Nå får du den til kun kr 8 492 ved bruk av koden RJ15!

20 % på RowingPad Pro - Sammenleggbar romaskin

Knallpriser på de geniale tredemøllene alle snakker om!

RowingPad Pro er en sammenleggbar romaskin av meget høy kvalitet. Ikke bare er den pen å se på, men den er også svært funksjonell og praktisk. Ved å folde den sammen kan den enkelt trilles bort for oppbevaring mellom hver økt. Romaskinen har vannbasert motstand, hvilket gir en mye mer realistisk følelse av å ro. Her bruker du heller ingen strøm, hvilket er et stort pluss!

Nå koster den kun 7992 kr med koden RJ20

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer