Annonsørinnhold

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

Nå kan du klikke hjem noen av de mest populære modellene fra Hoka til rå priser! Gjør deg klar for vår og løpesesong med et par nye joggesko fra Hoka, Nike, Adidas og Salomon.

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

Nå er det faktisk på tide å ta frem løpeskoene, og komme seg ut på tur. Snøen er borte de fleste steder, og vi kan legge ut på nye eventyr i skogen, på fjellet, eller i byen. Uansett om du trenger noen skikkelig gode løpesko, tursko på fjellet eller bare behagelige hverdagssko så vil du finne dine favoritter til gode priser i saken under.

Nå får du utvalgte bestselgere fra Hoka og flere andre populære merker til knallpriser hos Anton Sport! Merk at flere av modellene kommer i mange farger.

Gå til tilbudet her

Sjekk også ut: Gigantisk salg hos Get Inspired med 70 % på masse varer!

Bestselgeren Clifton 8

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

Nå kan du klikke hjem en av bestselgerne til dame og herre, Clifton 8 til en meget god pris. Her får du en myk, lett og spretten joggesko som passer perfekt til både løping og gåturer.

Spar 400 kr på Clifton 8

Rå bestselger i samarbeid med Klæbo

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

Denne modellen i samarbeid med Johannes Høsflot Klæbo er en garantert vinner. Er du på utkikk etter en myk sko til å løpe mange kilometer eller gå lange turer med, er dette en åpenbar modell å undersøke.

Spar 500 kr på Clifton 8 Klæbo Edition

Vanntett og lett turfavoritt

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

Skal du gå mye på tur i sommer? Da bør du ta en titt på denne modellen. Anacapa er en tursko med vanntett GORE-TEX-membran og et lettvektig skinn, som sammen utgjør en allsidig og komfortabel tursko. Her kan du gå kilometer etter kilometer, uansett underlag eller vær.

Spar 500 kr på Hoka Anacapa Low GTX

Vanvittig pris på Hoka Bondi X

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

Her har Hoka tatt sin mest dempede veisko, og byttet ut endel av komponentene. Hoka Bondi X gir optimal komfort og beskyttelse, samtidig som den nye geometrien og sålematerialet innbyr til høyere tempo og kvikkere stegavvikling.

Spar 1400 kr på Bondi X

Rask sko og rask pris - Hoka Rocket X

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

Rocket X er en unisex racesko laget for hurtige, kortere distanser. Dette er den letteste racingskoen Hoka har laget for å gi mest mulig effektivitet og respons i hvert steg.

Spar 1000 kr på Rocket X

Vinner på vinterføre - Hoka Speedgoat 5 GTX Spike

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

Er du glad i å løpe på vinteren? Da er dette skoen for deg! Uansett om du skal løpe på glatt føre eller i teknisk eller utfordrende terreng så vil denne skoen imponere deg. Gjør et kupp nå, så er du klar for neste vinter!

Spar 800 kr på Speedgoat 5

Perfekt i terrenget - Hoka Challenger ATR 6 GTX

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

Hoka Challenger ATR 6 GTX kan sies å være en terrengversjon av Clifton-serien med vanntett GORE-TEX. Skoen er perfekt for deg som løper mye i et variert terreng, da den er laget for å være myk på asfalt, og responsiv og lett på sti og grus.

Spar 400 kr på Hoka Challenger ATR 6 GTX

Se alle Hoka-modeller på salg her

Kupp på Adidas løp-og terrengsko

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

foretrekker du sko fra Adidas? Her får du en terrengløpesko med en sokkelignende overdel, designet for høye hastigheter og høy komfort under lange terrengløp.

Spar 950 kr på Adidas Terrex Two Ultra

Vanvittig pris på Salomon sko

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

Dette er en komfortabel hikingsko for turer i terreng og fjell. XA Siwa har vanntett GORE-TEX membran og ekstra beskyttelse ved hæl og tåpartiet. Skoen er spesielt utviklet for å gi godt grep på både hardt og løsere underlag. Nå koster den kun 499 kr!

Spar 700 kr på Salomon XA Siwa GTX

Nike Air Zoom Vomero 16

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

Denne modellen er laget for de daglige løpeøktene dine, og for å gi deg en myk løpsfølelse som føles som ny selv etter veldig mange løpeturer. Med ZoomX, som er Nikes letteste og mest responsive skum, har skoen en responsiv mellomsåle, som gir en myk overgang fra landing til fraskyvning. Nå koster denne kun 799 kr og kommer i mange farger!

Spar 900 kr på Nike Air Zoom Vomero 16

God deal på skovinneren til hverdagen

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

Helsfyr er perfekt til hverdags, og med en Gore-Tex-membran er skoen vanntett, slik at du kan bruke den uansett vær. Overdelen er laget i et komfortabelt mesh, som sammen med Gore-Tex-membranet sørger for at skoen puster og holder føttene dine tørre.

Spar nesten 500 på Zero Helsfyr GTX

Andre gode kupp:

Genial solcellelampe til knallpris

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

For et produkt! Nå kan du spare 53 % på denne geniale solcelle-lampen. Her får du lys, telefonlader, spotlampe og lykt i ett. Totalt er det 8 funksjoner i ett og samme produkt. Sjekk videoen for mer informasjon. Nå koster denne kun 399 kr!

Knallbra elsykkel-deal

Knallpriser på Hoka og populære løpesko

Er du på jakt etter et skikkelig godt elsykkel-kupp? Da bør du sjekke ut denne supre sykkelen fra Diamant. Dette er en påkostet elsykkel med integrert batteri, og brede og lettrullende dekk. Nå får du 57% rabatt på elsykkelen hos Anton Sport!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer