Annonsørinnhold

Knalltilbud på de geniale piggskoene

Piggene kan vendes, slik at du kan brukene skoene som vanlige vintersko når det ikke er glatt. Nå får du dem på salg.

Den norske nettbutikken Trapessko får mange positive tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyde med de smarte vinterskoene med vendbare pigger.
Den norske nettbutikken Trapessko får mange positive tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyde med de smarte vinterskoene med vendbare pigger. Vis mer

Det er svært glatte fortau og veier mange steder i landet nå i januar, og det kan være utfordrende å ta seg en spasertur eller joggetur uten å ramle på glattisen.

Heldigvis finnes det skotøy som gir deg et fast grep selv på isete underlag. Alle disse skoene (dame her og herre her) er utstyrt med vendbare pigger i sålen, noe som gjør at du kan bruke skoene som vanlige vintersko når det ikke er glatt. På isete føre bare flipper du ut piggene, så har du supre piggsko.

Les mer om piggsko med vendbar såle og bestill på tilbud her

Spar 600 kroner på piggskoen
De italienske Jacalu-skoene har en vanntett membran og er varme og gode å ha på seg. Damemodellen har glidelås foran, og er dermed enkle å ta av og på. Herremodellen har snøring for individuell tilpasning.

Den smarte piggskoen er for tiden satt ned med hele 600 kroner på det store vintersalget hos Trapessko.

OPPDATERING 9. JANUAR: Det begynner å bli få størrelser igjen av Jacalu-damemodellen, men du finner flere vintersko med vendbare pigger for dame her, og herre her. Alle er på tilbud!

Se også: Husker du 80-tallshiten Isba?

Slik ser herremodellen ut.
Slik ser herremodellen ut. Vis mer

Gode løpesko med pigger
Mange kvier seg for å løpe ute om vinteren når det er glatt og isete. Med NewRun-løpeskoene fra Icebug er imidlertid ikke det noe problem.

Yttersålen og de 17 karbintuppede piggene under sålen gir fantastisk grep på både glatt og tørt føre. For økt komfort og varme i kaldt vær har skoen en romslig tåboks som lar foten bre seg naturlig.

Icebug NewRun GTX er laget med GORE-TEX membran som gjør at overdelen er helt vanntett og samtidig puster. Det finnes også versjoner av NewRun uten GORE-TEX.

Les mer om Icebug NewRun og bestill her

BUGrip-sålen er designet for å gi god demping og optimalt grep på alle utendørsunderlag
BUGrip-sålen er designet for å gi god demping og optimalt grep på alle utendørsunderlag Vis mer

Se også: Med dette settet fester du enkelt pigger på skoene selv

Se også: Husker du 80-tallshiten Isba?

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer