Annonsørinnhold

Knalltilbud på de strykefrie Stoix-skjortene

De behagelige skjortene fra det norske merket passer perfekt som julegave.

Emil Hegle Svendsen er ambassadør for det norske skjortemerket Stoix. - Den mest behagelige skjorta jeg noensinne har hatt på meg. I tillegg ser den bra ut, og jeg slipper å stryke den, er skiskytterlegendens som over skjortene.
Emil Hegle Svendsen er ambassadør for det norske skjortemerket Stoix. - Den mest behagelige skjorta jeg noensinne har hatt på meg. I tillegg ser den bra ut, og jeg slipper å stryke den, er skiskytterlegendens som over skjortene. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det norske merket Stoix har spesialisert seg på komfortable og strykefrie skjorter med fukttransporterende egenskaper. Ettersom de holder fasongen hele dagen og hjelper deg å unngå svetteringer, passer de like bra på jobben som på sommerfesten.

Se stort utvalg av Stoix på tilbud

Snittet er klassisk, og stoffet er laget i en 4-way stretch som normalt bare finnes i teknisk bekledning. Det rynkefrie stoffet lar deg rulle opp ermene uten å sitte igjen med trekkspillmønster etterpå. Den slitesterke skjora kan fint legges i en ryggsekk og tas på igjen uten å måtte frem med strykejernet.

Og etter timevis med bruk gjør det fukttransporterende stoffet at skjorten fortsatt føles som da du tok den ut av skapet på morgenen.

Skjortene finnes i slim og regular, og du kan velge mellom flere ulike farger. Se utvalget her!

Såkalt moisture wicking-teknologi gjør at Stoix-skjorten føles like frisk ut som da du tok den på deg på morgenen, selv etter en lang dag ute eller på kontoret.
Såkalt moisture wicking-teknologi gjør at Stoix-skjorten føles like frisk ut som da du tok den på deg på morgenen, selv etter en lang dag ute eller på kontoret. Vis mer

Stort salg på Stoix i desember

Det er friluftseksperten Milrab som er hovedforhandler av Stoix. Nå i desember har nettbutikken satt ned prisen på alle modeller av den originale Stoix-skjorta (1.0) med hele 50 %, mens den nyeste versjonen, 1.1, er rabattert med 20 %.

Nå har du mulighet til å kjøpe en svært billig og populær julegave til deg selv eller andre!

Se hele Stoix-salget her

- Utrolig behagelig å ha på seg

Salget av Stoix har gått svært bra etter lanseringen av merket i 2020, og tilbakemeldingene fra kundene er svært positive:

Denne skjorten er utrolig behagelig å ha på seg. Man kjenner nesten ikke at den er på. Den har også en super passform. 5 av 5 stjerner fra meg! Jan, juni 2021

Utrolig fornøyd med Stoix-skjortene mine. Fått meg den nye modellen nå, og om mulig, enda mer fornøyd! Kragen er litt stivere, enn forrige modell, som jeg likte godt da man ikke ser slipset igjennom kragen. Anbefales! Petter, juni 2021.

Her få du tak i Stoix-skjortene på tilbud

PS: Visste du at Milrab er kjent for stort utvalg og gode priser på sportsklokker og sportsbriller fra merker som Oakley, Northug, Garmin og Polar? Se selv her.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer