Annonsørinnhold

Knalltilbud på den geniale romaskinen

Den er lett å håndtere, og du kan enkelt stue den vekk når den ikke er i bruk. Nå får du romaskinen rekordbillig.

Den lette romaskinen kan plasseres opp mot veggen når den ikke er i bruk. Nå er den satt kraftig ned i pris på Mystuffs januarsalg.
Den lette romaskinen kan plasseres opp mot veggen når den ikke er i bruk. Nå er den satt kraftig ned i pris på Mystuffs januarsalg. Vis mer

Romaskiner er noe av det beste som finnes av treningsapparater. Du får supergod kondisjonstrening, og samtidig trener du det meste av kroppen.

Problemet er at maskinene er tunge å frakte og flytte på, og de tar gjerne mer plass enn de fleste av oss har til rådighet.

I fjor ble det lansert en helt ny type romaskin kalt Infico E1. Den veier bare 28 kilo og er trolig verdens minste. Når apparatet ikke er i bruk, kan det oppbevares vertikalt langs veggen, og det tar derfor svært liten plass.

Se også: Lette tredemøller som kan brettes sammen

Spar 20 % på romaskinen akkurat nå
I Norge er det Mystuff som selger Infico E1. Den populære nettbutikken har for tiden et stort januarsalg der de aller fleste varene er satt ned med 20 %. Det innebærer at du kan kjøpe romaskinen til en rekordlav pris - faktisk er den enda billigere enn under Black Week i fjor.

Du må bruke rabattkoden JA20 for å få rabatten på 20 %. Koden gjelder kun for de første 1000 bestillingene på Mystuffs januarsalg, så det lønner seg å slå til brennkvikt dersom du skal sikre deg Infico E1 rekordbillig.

Les mer om romaskinen og bestill på tilbud her

På sitt tykkeste måler romaskinen kun 17,5 cm, og apparatet kan lagres både liggende og på høykant.
På sitt tykkeste måler romaskinen kun 17,5 cm, og apparatet kan lagres både liggende og på høykant. Vis mer

Mer info om romaskinen
Infico E1 er mer enn bare en romaskin. Du kan bruke den som et multifunksjonelt treningsapparat til styrketrening. Du kan trene utholdenhet, styrke i overkroppen og i magemuskulaturen.

Få full kontroll over treningen og resultatene dine med LED-displayet på romaskinen. Skjermen viser blant annet kalorier, tid, hjertefrekvens, power og lar deg stille inn ulike moduser.

Les mer om romaskinen og bestill på tilbud her

6 motstandsnivåer
Romaskinen er utstyrt med 6 ulike mostandsnivåer og kan dermed brukes av personer som nettopp har begynt med trening, men også av personer som har trent hele livet og som må utfordres skikkelig.

Infico E1 er slank og praktisk, men den er også stabil og trygg. Rostolen er festet på en skinne på hver side. Du sitter stabilt mens du ror, i motsetning til mange andre romaskiner hvor det kan være vanskelig å holde balansen.

Les mer om romaskinen og bestill på tilbud her

Se også: Lette tredemøller som kan brettes sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer