Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Komplett Bank

Komplett Bank tilbyr lån uten sikkerhet som du kan bruke til det du måtte ønske. Søker du gjennom Axo Finans kan nettopp denne banken vurdere din søknad.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos Komplett bank og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256Om Komplett Bank

Med en visjon om å bli en av landets ledende tilbydere av fleksibel forbruksfinansiering, ble banken etablert i 2014. Siden den gang har de opplevd kraftig vekst og blitt et av de mest kjente merkenavnene innenfor fritids- og forbruksfinansiering.

Opererer i og utenfor Norden

Komplett Bank tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Søk lån gjennom Axo Finans
Komplett Bank tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Søk lån gjennom Axo Finans Vis mer

I Norge tilbyr selskapet forbrukslån, kredittkort og sparekonto. Etter suksessen i hjemlandet utvidet tilbyderen virksomheten til det finske markedet i 2017 og det svenske markedet året etter. Der lanserte de produktet Fleksibelt Lån.

Senere i 2018 tok de virksomheten ut av Norden og lanserte sparekonto på det tyske markedet. Året etter ble også kredittkortet lansert i både Sverige og Finland, og i 2020 fikk det svenske markedet også produktet Sparekonto.

Banken er svært opptatt av å være innovative og har stort fokus på utvikling, dette for å forbli konkurransedyktige i et økende digitalt marked. De tilbyr også en av markedets mest gunstige forbrukskreditter og innskudd med svært gunstige vilkår.

Hos Komplett bank kan du låne inntil 500 000,-.

Du kan spare mye på refinansiering

Banken ønsker å hjelpe sine kunder med å spare penger samt få bedre oversikt over sin personlige økonomi. Derfor tilbyr de refinansieringslån.

Å refinansiere innebærer å ta opp et nytt lån for å betale ned gammel gjeld, enten ved å samle eksisterende lån og kreditter i ett lån eller få lavere rente på et enkeltstående lån. På denne måten mottar du kun én faktura i måneden og du får ett billigere lån.

Ved å refinansiere får du lavere rente, bedre oversikt, du slipper å betale dobbelt opp av dyre gebyrer og du blir fortere gjeldfri.

Hold kostnadene dine nede

Komplett Bank garanterer deg lavere låneskostnader enn de du har i dag. Den nominelle renten baserer seg på din individuelle økonomi og du kan få opptil 15 års nedbetalingstid. Du må være over 20 år og ha en brutto årsinntekt på minimum kroner 450 000 for å søke.

La Axo gjøre jobben for deg

Er du i en situasjon der du leter etter riktig bank å søke lån eller refinansiering hos? Det kan være vanskelig å manøvrere seg på lånemarkedet, men en finansagent hjelper deg å få bedre oversikt.

En av Norges ledende finansagenter er Axo Finans. De samarbeider med 20 av Nordens ledende banker, som alle står klare til å vurdere din søknad. Søknaden sendes enkelt inn på nett.

Konkurrerer om kunden

Bankene og långiverne som mottar din søknad konkurrerer alle om å få deg som kunde og er nødt til å stille med sine mest konkurransedyktige tilbud. Axo Finans tar i mot tilbudene og presenterer det beste tilbudet for deg.

Banken som ender opp med å innvilge lånet betaler også for tjenesten til Axo Finans, noe som gjør prosessen er helt kostnadsfri for deg som kunde. Det er også enklere og raskere enn om du hadde gjort jobben selv.

Søk lån uten sikkerhet i dag. Komplett Bank tilbyr gunstige forbrukslån og refinansieringslån. Axo Finans hjelper deg å sammenligne lån hos flere banker.

Andre nyttige artikler:

Svea Finans

Ikano bank

Kraft bank

BRAbank

Refinansiere smålån

Vi sammenligner disse bankene for deg