Annonsørinnhold

Leter du etter Norges beste kredittkort? Her er oversikten som hjelper deg!

Kredittkortguiden: Her er Norges mest aktuelle kredittkort nå!

Å ha et kredittkort på lur er ofte svært nyttig. Ikke bare er det kjekt med ekstra penger tilgjengelig når det er noen dager til lønna kommer, men det å betale for varer og tjenester med kredittkort kan ofte være lurt.

Kredittkortguiden: Her er Norges mest aktuelle kredittkort nå!
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De aller fleste kredittkortene tilbyr gratis årsavgift og rentefri kreditt dersom man sørger for å betale tilbake innen 30 eller 40 dager. Samtidig er det mange fordeler med å bruke kredittkort når man handler i hverdagen. Ikke bare er det enkelt og bekvemt å slippe å tenke på om man har dekning på kontoen akkurat når man drar kortet, men det å betale med kredittkort gjør ofte at man får god oversikt over sitt eget forbruk. En gang i månden får man som regel en oversikt på epost eller i postkassen, som viser hva du har brukt kortet til siste perioden.

Da er det enkelt å se om man kanskje bruker pengene sine fornuftig. I tillegg er man tryggere overfor eventuell svindel på nett, da det ikke trekkes penger rett fra kontoen din. Ofte får man også ulike forsikringer inkludert i kortet, som reiseforsikring og forsikring mot ID-tyveri.

Her er de mest aktuelle kredittkortene akkurat nå:

  • Credit Gold kredittkort: En av markedets beste reiseforsikring og id-tyveri forsikring, et eksklusivt fordelsprogram og helt gebyrfritt verden over. Inntil 43 dager rentefri betalingsutsettelse, fordelsprogram og reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Les mer om Credit Golds kredittkort her.
Credits Gold har flere forsikringer inkludert, blant annet reiseforsikring, er helt gebyrfritt og du betaler heller ingen årsavgift.
Credits Gold har flere forsikringer inkludert, blant annet reiseforsikring, er helt gebyrfritt og du betaler heller ingen årsavgift. Vis mer
  • Bank Norwegian kredittkort tilbyr 45 dager rentefri betalingsutsettelse, og du kan tjene opp CashPoints hos flyselskapet Norwegian når du bruker kortet. Les mer og søk om kredittkort fra Bank Norwegian her.
Kredittkortguiden: Her er Norges mest aktuelle kredittkort nå!
  • Remember gold er et kredittkort som passer godt for deg som ønsker høy kreditt tilgjengelig, og som liker å få cashback når du handler. Inntil 150 000 kr kreditt er tilgjengelig, og du kan få opptil 25% cashback i en rekke butikker når du betaler med ditt Remeber Gold. Les mer og søk om Remember Gold her.
Få opptil 25% cashback med Remember Gold.
Få opptil 25% cashback med Remember Gold. Vis mer
  • Santander er et navn mange kanskje forbinder med store sponsorater rundt fotball eller motorssport, men den spanske banken tilbyr en av markeders laveste renter på kredittkort. Du må være over 20 år for å søke, og ha en inntekt på over 500 000 kr. Les mer og bestill Santander Red kredittkort her.
En av markedets laveste renter.
En av markedets laveste renter. Vis mer

.

.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer