Annonsørinnhold

Kuttet ut sovepillene

Edneia Andrade (44) levde i smertehelvete, og var avhengig av sovepiller. Helt til hun prøvde Good Sleep, kosttilskudd med melatonin og beroligende planteekstrakter.

SMERTER: Edneia Andrade ble avhengig av sovepiller etter flere år med smerter. Melatonintilskuddet Good Sleep ble redningen for henne.
SMERTER: Edneia Andrade ble avhengig av sovepiller etter flere år med smerter. Melatonintilskuddet Good Sleep ble redningen for henne. Vis mer

Mange i dagens samfunn sliter med søvnforstyrrelser. Stress, uregelmessige soverutiner, småbarnsliv, sykdom, alder og overdreven mobilbruk er noen av grunnene til at mange har problemer med både å sovne på kvelden og sove hele natten igjennom.

For noen er store smerter i kroppen årsaken til at søvnen uteblir, slik det var for Edneia Andrade fra Oslo.

- For noen år siden begynte jeg å føle meg dårlig. Det var et år etter at jeg hadde fått satt inn silikonpupper. Det startet med prikking i høyre hånd, og etterhvert begynte det å prikke i venstre hånd også. Noen måneder senere følte jeg at begge armene svidde veldig, forteller Edneia.

FÅ INTRODUKSJONSTILBUD PÅ GOOD SLEEP HER

Kuttet ut sovepillene

Avhengig av sovepiller

Hun gikk til legen mange ganger i håp om å finne ut av smertene. Men av legen fikk hun medisiner mot depresjon og sovetabletter for å få sove. Edneia var uenig i diagnosen legen gav henne, men på det tidspunktet var helsetilstanden hennes veldig dårlig.

- Både fastlegen, nevrologen, psykolog og fysioterapeuter sa at sykdommen kom fra stress, noe som ikke stemte. Etterhvert fikk jeg mangel på energi, og så fikk jeg hjernetåke som gjorde det vanskelig å huske og konsentrere seg, sier Edneia.

Edneia forteller at etter 7 år med smerter i armen og omtåket hode ble det bare verre. Smertene flyttet seg til skuldre og nakke, og til slutt spredte det seg til brystet og hodet. Legen ga henne diagnose fibromyalgi.

Med alle disse smertene over flere år var det unngåelig å ikke bli avhengig av sovepillene.

PRØV GOOD SLEEP HER

Kuttet ut sovepillene
Søvnhormon Melatonin er hormonet som sørger for at du føler deg trøtt og har lyst til å sove. Hormonet hemmes av lys, men skilles ut i kroppen når mørket faller på. Melatonin kalles derfor for søvnhormon eller mørkehormon. Men overnevnte årsaker kan føre til at utskillelsen av melatonin i kroppen synker, slik at problemer med søvn oppstår. Ved å tilføre melatonin som et kosttilskudd kan du både redusere innsovningstiden din og etablere en god søvnrutine. "Bieffekten" er du sover godt, og våkner om morgenen med masse overskudd.

FÅ INTRODUKSJONSTILBUD HER

Fjernet silikonet - smertene forsvant

I september 2021 møtte hun ei venninne som studerer medisin. Hun skulle nemlig levere inn en oppgave om ulike bivirkninger som kan oppstå ved innsettelse av implantater. Hun kjente godt til Edneia sine lidelser.

Edneia begynte å lese flere artikler om bivirkningene implantater kan gi, og hun kjente seg spesielt igjen i ASIA, et autoimmun syndrom. Hun bestemte seg derfor raskt for å fjerne silikonen i brystene, og bestilte time på en privatklinikk.

- Fem måneder etter kan jeg si at jeg lever igjen. Smertene er helt borte. Jeg har begynt på helsestudio, føler meg frisk, har masse energi og gleder meg til fremtiden, sier en glad Ednaia.

KJØP GOOD SLEEP HER

Kuttet ut sovepillene

Sover godt med Good Sleep

Selv om smertene forsvant fikk hun ikke sove uten sovepillene. Hun var avhengig, men hadde ikke lyst til å være det. Derfor har hun prøvd å finne andre varianter som er naturlige, men det har ikke virket.

Så fikk hun prøve melatonintilskuddet Good Sleep. På bakgrunn av andre erfaringer var Edneia egentlig ganske skeptisk, og hadde ikke den store troen på produktet. Men etter å ha brukt Good Sleep hver kveld i cirka ti dager begynte kroppen å venne seg til melatoninet. I stedet for å bli liggende lenge oppå madrassen, merket hun at kroppen ble tyngre og falt til ro mye raskere.

- Jeg trengte virkelig å starte å få sove ordentlig igjen. Nå sover jeg sju til åtte timer hver natt, og det er så deilig! Jeg er så fornøyd, så jeg anbefaler Good Sleep til alle vennene mine som sliter med det samme, sier Edneia.

PRØV GOOD SLEEP SELV

UNIK SAMMENSETNING: Melatonintilskuddet Good Sleep er også med planteekstrakter og vitaminer.
UNIK SAMMENSETNING: Melatonintilskuddet Good Sleep er også med planteekstrakter og vitaminer. Vis mer

Tidligere i år lot vi ni personer teste Good Sleep. Se resultatet HER.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer