Annonsørinnhold

Sexolog om Womanizer-suksessen:

– Kvinner er nærmest garantert orgasme

Womanizer har for lengst erstattet diamanter som kvinnens beste venn. Men hvorfor? – Sexleketøyet er blitt selve oppskriften på orgasmesuksess for de fleste kvinner, sier sexolog.

– Kvinner er nærmest garantert orgasme

«Game-changer», «Climax guarantee» og «Orgasm in 60 seconds or less» er bare noen av skussmålene som dukker opp om man googler det som for lengst er blitt kvinners favorittleketøy: Womanizer.

Da den første Womanizer-modellen ble lansert for åtte år siden, var det ingen som forutså hvor revolusjonerende sexleketøyet skulle vise seg å være for kvinnens orgasme.

– Orgasmer var ikke lenger bare noe man leste om eller hørte om fra andre. Kvinner var nå nærmest garantert orgasme, sier sexolog hos Kondomeriet, Ingrid Bakker.

– Kvinner er nærmest garantert orgasme

Hun forklarer at suksessen skyldes sexleketøyets unike evne til å stimulere alle 8000 nerveender i klitoris på én og samme tid.

– Når det er slik at mellom 80 og 90 prosent av kvinner trenger å stimulere klitoris for å få en orgasme, er det ikke rart at Womanizer, som bruker orgasmefremkallende trykkbølgeteknologi, er blitt så populær.

98 prosent har fått orgasme

Over 90 prosent av kvinnene som har en Womanizer er fornøyd med sexleketøyet og enda flere vil anbefale sexleketøyet videre til en venn. Det viser en spørreundersøkelse1 fra WowTech, selskapet bak Womanizer. Samme undersøkelse viser også at 98 prosent av disse kvinnene hadde fått orgasme av sin Womanizer.

– Kvinner er nærmest garantert orgasme
– Mange beskriver orgasmene de får med Womanizer, som mer intense og helt annerledes enn orgasmene andre sexleketøy gir. Mange forteller også om sine første multiorgasmer, så dette må nesten bare prøves Renate Jansson

Det som gjør Womanizer unik, er måten den stimulerer på. Womanizer bruker trykkbølger, og ikke vibrasjoner, forklarer hun. En silikonhette plasseres over klitoris og skaper et vakuum som skånsomt «sutter» og pulserer mot klitoris, uten å være i berøring.

Hvilken Womanizer passer for deg?

Det finnes ikke bare én Womanizer. Det er særlig tre modeller som utmerker seg som bestselgere hos Kondomeriet: Womanizer Liberty, Womanizer Premium 2 og Womanizer Duo.

Nedenfor forklarer produkteksperten hva som skiller de tre modellene fra hverandre, slik at du kan finne den Womanizer-modellen som passer for deg.

Womanizer Liberty: Perfekt for nybegynneren

Womanizer Liberty er den absolutte bestselgeren hos Kondomeriet.

Den er liten og kompakt med mye kraft. Bestselgeren har seks intensitetsnivåer og er den eneste av Womanizer-modellene som har et magnetlokk.

– Kvinner er nærmest garantert orgasme

Lokket er hygienisk og reisevennlig, og gir leketøyet et diskré utseende, noe veldig mange foretrekker.

Womanizer Liberty er perfekt for nybegynnere som ønsker å oppleve orgasmene en Womanizer kan gi, og for deg som ønsker deg et sexleketøy du kan ta med på reise.

Finn og kjøp Womanizer Liberty i din favorittfarge her

Womanizer Premium 2: Luksusvarianten

Womanizer Premium 2 er den mest avanserte av modellene. Den har en slankere form som gjør at den enklere får plass mellom to kropper under samleie.

En Smart Silence-funksjon gjør at trykkbølgene slås av når sexleketøyet løftes bort fra huden, slik at det blir helt lydløst. Genialt hvis noen plutselig kommer inn i rommet!

– Kvinner er nærmest garantert orgasme

Womanizer Premium har 14 intensitetsnivåer og en autopilot-funksjon, som gir deg en ny opplevelse hver gang og justerer intensiteten for deg.

Womanizer Premium er perfekt for deg som er ekstra følsom under trusekanten, for deg som trenger ekstra kraftig stimulering og for deg som ønsker å bruke en Womanizer under samleie.

Finn og kjøp Womanizer Premium 2 i din favorittfarge her

Womanizer Duo: Stimulerer også g-punktet

Womanizer Duo kan også brukes innvendig. I tillegg til å stimulere klitoris, har den nemlig en vibrator festet til seg. Vibratordelen har en perfekt svai som treffer og stimulerer det berømte g-punktet.

– Mange opplever sine første sprutorgasmer med dette sexleketøyet, fordi stimuleringen er så kraftig, forteller Renate Jansson.

Duo har den samme praktiske Smart Silence-funksjonen som Womanizer Premium. Den har 12 intensitetsnivåer og 10 vibrasjonsmodus.

– Kvinner er nærmest garantert orgasme

Womanizer Duo er perfekt for deg som trenger kraftig stimulering, som har en Womanizer fra før og ønsker å ta opplevelsen til nye høyder, eller deg som elsker dobbel stimulering.

Finn og kjøp Womanizer Duo i din favorittfarge her

Sexolog: – Varier måten du onanerer på

Womanizer har blitt selve oppskriften på orgasmesuksess for mange kvinner. Likevel er det viktig å variere måten du onanerer og får orgasme på, ifølge sexolog Ingrid Bakker.

– På den måten blir du ikke avhengig av den kraftige stimuleringen som Womanizer gir, og du unngår at det blir vanskeligere å få orgasme på andre måter. Du kan for eksempel bytte på å bruke et annet sexleketøy, din egen eller en partners hånd og Womanizer, slik at du ikke låser deg fast i ett mønster.

– Du kan jo velge å se på det som en utfordring: Hvor mange forskjellige måter klarer du å oppnå orgasme på?

1En global spørreundersøkelse blant utvalgte kvinner i WowTech sitt testpanel, bestående av 610 voksne kvinner i juli 2020.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer