Annonsørinnhold

Shell utvider ladenettverket:

Lad på Shell i sommer

Det er raskt og enkelt å lade på Shell i sommerferien - uansett hva slags elbil du skal lade.

DER DU ER: Uansett hvor i Norge du kjører på bilferie i sommer, finner du en Shell-stasjon i nærheten. Vis mer

Det er kanskje litt overraskende, men så mange som to av tre nordmenn planlegger å tilbringe sommerferien innenfor landets grenser. Det avslører en fersk spørreundersøkelse fra NHO Reiseliv.

Shell satser på knutepunkter som er viktige utfartsårer. De nye stasjonene på Brumunddal, Klett og Tvedestrand er eksempler på at Shell tilpasser seg en bilpark i endring.

Shells energistasjoner er naturlige stoppesteder i sommerferien.

– Shell har nå 275 teknologinøytrale ladepunkter i Norge, og allerede i juli kommer vi opp på 300. Og flere skal det bli!

Det sier kategorisjef for energi og bilvask hos Shell, Thomas Danielsen. Han følger nøye med på en bransje i stor endring - og holder tritt med utviklingen, slik at Shell kan tilby gjestene det de trenger underveis.

Satser på lading fra nord til sør

– Vi ser hele tiden etter de beste løsningene for å gjøre ladestasjonene våre mer brukervennlige, sier Thomas Danielsen hos Shell.

Ikke minst jobber vi for å få ned ladetiden. Målet vårt er at det skal være raskt og enkelt å lade hos oss. I løpet av året skal vi ha lading på enda flere stasjoner.

ENERGISTASJONER: - I løpet av året skal vi ha lading på enda flere stasjoner, sier kategorisjef hos Shell, Thomas Danielsen.
ENERGISTASJONER: - I løpet av året skal vi ha lading på enda flere stasjoner, sier kategorisjef hos Shell, Thomas Danielsen. Vis mer

I takt med fornyelsen av den norske bilparken er det blitt viktigere enn noen gang å tilby opptakning ikke bare av bensin og diesel. Elbilene fyller trafikkbildet mer og mer. Faktisk er andelen elbiler på norske veier på rekordhøye 16 prosent! Da er det ekstra viktig at lademulighetene befiner seg akkurat der du er.

Shell har ladestasjoner fra Bodø i nord til Kristiansand i sør, og fra Kongsvinger i øst til Bergen i vest. 46 av stasjonene har lademuligheter. Denne sommeren kommer Shell opp på hele 300 ladepunkter fordelt over hele landet.

– Laderne på Shell er teknologinøytrale. Det betyr at du kan lade hos oss uansett hva slags elbil du kjører, sier Danielsen.

Et attraktivt sted å stoppe

Når Shell først satser på å tilby lading for bilistene som svinger innom, har de tenkt på noe annet i samme slengen. For én ting er bilen, men det er annet som kanskje også trenger en opplading på Norges-tur.

Utbyggingen av ladenettverket vårt er optimalisert i forhold til hvor det skal lønne seg å ta en pause. På den måten kan kundene kombinere ladingen av bilen med en hyggelig pause og et godt måltid, sier Danielsen.

PÅFYLL: Det er ikke bare biler som trenger opplading i sommervarmen!
PÅFYLL: Det er ikke bare biler som trenger opplading i sommervarmen! Vis mer

Med 300 teknologinøytrale ladepunkter, kan alle elbiler lade på Shell. Shells tilstedeværelse er tydelig for sommertrafikantene.

PAUSETID: Ta pausen hos Shell, mens du hurtiglader bilen!
PAUSETID: Ta pausen hos Shell, mens du hurtiglader bilen! Vis mer

– Mange beregner ofte kjøreruten ut fra kjørelengde, slik at ladestoppene underveis kan optimaliseres. Det gjør turen så behagelig som mulig, sier Thomas Danielsen.

At vi da kan tilby kundene det de trenger på farta, gjør oss til et attraktivt sted å stoppe innom.

Shell har et stort utvalg av mat og drikke, som passer for alle i bilen. Her finner du matpakker, gode salater og wraps, samt pølsene du ikke får andre steder.

Shell har også utviklet sin helt egen hamburger med anguskjøtt. Den er nå enda saftigere, mer smakfull, servert i karamellisert brød og toppet med deilig cheddarost.

NYBAKT OG NYSMURT: Shell har et stort utvalg av mat og bakervarer.
NYBAKT OG NYSMURT: Shell har et stort utvalg av mat og bakervarer. Vis mer

Medarbeiderne tilbereder også rykende ferske sommerbakervarer på stasjoner over hele landet.

Mens du lader bilen, kan du nyte nybakte fristelser inne!

TILGJENGELIG: Shell følger utviklingen av både bilpark og kjøremønstre, slik at tilbudet på stasjonene er så bra som mulig for kundene. Det skal være raskt og enkelt å lade hos Shell.
TILGJENGELIG: Shell følger utviklingen av både bilpark og kjøremønstre, slik at tilbudet på stasjonene er så bra som mulig for kundene. Det skal være raskt og enkelt å lade hos Shell. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer