Annonsørinnhold

Lanseres i dag: Her får du kjøpt den nye Harry Hole - thrilleren

I dag kan du endelig bestille "Blodmåne", den 13. boken i historien om Harry Hole.

Det er få lanseringer som er større enn når Jo Nesbø slipper ny bok, og nå fortsetter endelig fortellingen om Harry Hole.
Det er få lanseringer som er større enn når Jo Nesbø slipper ny bok, og nå fortsetter endelig fortellingen om Harry Hole. Vis mer

I dag ble den mye omtalte og etterlengtede fortsettelsen på Harry Hole-universet lansert. Den nye boken "Blodmåne" er oppfølgeren til den forrige romanen "Kniv", som Jo Nesbø fikk Riverton-prisen for i 2019.

Her kan du bestille «Blodmåne»

Handlingen fra boken
Harry Hole har reist til Los Angeles for å drikke seg i hjel, men den rufsete etterforskeren blir overtalt av Katrine Bratt til å dra tilbake til Oslo for å bistå i etterforskningen av det som kan være en seriemorder. Med seg på laget har Harry samlet et lag bestående av en kokainselgende barndomsvenn, en korrupt politimann og en kreftsyk psykolog.

I et intervju med VG forteller Nesbø at handlingen i «Blodmåne» foregår over to intense uker hvor det er varslet full måneformørkelse med blodmåne fredagen i den andre uken.

Her kan du bestille «Blodmåne»

Bestill nå og få boken innen få dager
Både Ark og Norli har lansering av boken i dag. Det er gratis frakt ved bestilling på nett, og du får boka i postkassen få dager etter bestillingen.

Se også: Opptil 70 % rabatt på alt du trenger til skolestart

Bestill «Blodmåne» hos Ark eller Norli nå!

Her får du tak i de 12 første bøkene om Harry Hole

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer