ANNONSØRINNHOLD

Leggskinn for spillere som hater leggskinn

G-Form-leggskinn passer som en sokk, beveger seg aldri, beskytter som en rustning og tilpasser seg hver takling.


Slik fungerer teknologien:

Trinn 1: Klumpete og ukomfortable leggskinn forsvinner takket være G-Forms nyskapende bevegelsesbeskyttende teknologi.

Skinnene er de første myke og fleksible beskytterne som går i gjennom CEs sikkerhetstest. Molekylene i skinnene støter fra hverandre og skaper en bøyelig beskyttelse. De veier bare 50 gram så du vil knapt merke at de er der.

Trinn 2: De er sterke i taklinger. Dersom du går inn i en takling vil molekylene absorbere kraften og bruke energien til å trekke seg sammen som en vegg. Motstanderen må dermed se seg om etter et annet offer.

Leggskinn for spillere som hater leggskinn

Trinn 3: Fotball er en sport med mye fart – og når du må tenke fort, må utstyret henge med. Etter at du har vunnet en takling og løper nedover banen forandrer molekylene seg og frastøter hverandre igjen. Slik at skinnen igjen er fleksibel og klar for en ny takling.

Tre grunner til at du trenger disse leggskinnene:

Er du lei av klumpete, stinkende leggskinn som beveger seg når du spiller?

Med G-form leggskinnene forsvinner de problemene.

Bruk og vask

Leggskinnene fra G-form kan vaskes i maskin, dermed har du rene leggskinner til hver kamp og trening. Svettelukt vil være historie.

Tettsittende og tynn

Den 7 millimeter tykke skinnen vil ikke komme i veien når du spiller. Dermed er det føttene og ikke utstyret som kan vise seg frem på banen.

Slutt på sportsteip

Tradisjonelle leggskinne trenger teip eller remmer til å holde seg på plass. G-form derimot tas på som en sokk for å føles naturlig. På den måten unngår du distraksjoner og kan fokusere på kampen.

Lav Profil – velformet Design - nøkkelbeskyttelse – maksimal komfort og tettsittende - holdbar

Leggskinn for spillere som hater leggskinn

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.