Annonsørinnhold

Lekkert ulltøy som holder deg varm

Enten du skal bruke det på hjemmekontor eller i skog og mark; et deilig sett med superundertøy bør alle ha i garderoben.

Lekkert ulltøy som holder deg varm
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vinterkulda har satt sitt preg over mange steder i Norge, og da er det deilig å ta på seg et lekkert og varmt ullsett, som ikke klør.

Spar 40% på dette settet nå

Lekkert ulltøy som holder deg varm

Kari Traa er dronningen av morsomt ulltøy, og dette settet er intet unntak. Med 100 prosent merinoull er du sikret å holde både varmen og stilen fra topp til tå.

Toppen bestiller du her og sparer 40% nå.

Spar 40% på tightsen her.

Salg på helårsfavoritt fra Kari Traa

Lekkert ulltøy som holder deg varm

Supermyk longs i blandingsmateriale som er både fukttransporterende og hurtigtørkende! Denne er en sikker vinner hele året med superkomfort og tekniske egenskaper! I tillegg får du nydelig design!

Bestill tights her og spar 35%

Bestill overdel her og spar 35% nå

Spar 40% på superdeilig ullgenser

Lekkert ulltøy som holder deg varm

Ullgenser i myk og behagelig ullblanding som isolerer godt og er supercomfy! Genseren er perfekt som mellomlag eller alene! God og varm med høy hals med glidelås!

Bestill idag og spar 40%

Her finner du flere ullprodukter som er på salg akkurat nå.

Karamell og nøytrale farger

Lekkert ulltøy som holder deg varm

Nøytale fargetoner er i vinden som aldri før, og går dessuten aldri av moten. Et karamellfarget sett med blomsterprint passer like bra som innerste lag på tur, som i sofakroken hjemme.

Bestill her

Lekkert ulltøy som holder deg varm

Ull er aldri feil, og en klassisk blåfarge holder stand sesong etter sesong. Perfekt som hytteantrekk – eller kanskje julegave til noen du er glad i?

Bestill dette settet her i dag

Anbefalt bestselger nå på 40%: RAV fra Ulvang

Den ultimate ullgenseren
Den ultimate ullgenseren Vis mer

Ulvang Rav Kiby er en tynnere versjon av Rav-genseren som passer perfekt alene eller som et mellomlag under jakka. Med 100% ull holder den deg god og varm, samtidig som den puster og er fukttransporterende. En klassiker du aldri vil gå lei av. Og denne fargekomboen da...♥

40% rabatt på RaV fra Ulvang nå

Hold deg varm på beina med sokker fra Devold og sokker fra Ulvang

Sporty fra Craft

For et sporty uttrykk, er superundertøyet fra Craft en sikker vinner. Designet er formet etter kroppen og har ekstra isolasjon der du trenger mer varme. Perfekt for deg som planlegger å trene utendørs i vinter.

Lekkert ulltøy som holder deg varm

Bestill topp her

Tights bestiller du her

Klassisk treningsgenser

Er du på jakt etter klassiske plagg som holder seg år etter år, er denne treningsgenseren med ull et supert alternativ. Gulldetaljene gir det lille ekstra, som gjør seg like bra i skiløypa som i solveggen.

Lekkert ulltøy som holder deg varm

Bestill den her i dag

Lekker onepiece

Lekkert ulltøy som holder deg varm

Denne lekre onepiecen fra Kari Traa er det naturlige valget i kaldt vær eller til sofakos. Designet er inspirert av norske strikketradisjoner, med en moderne vri.

BESTILLER HER I DAG

Sjekk også disse produktene fra kvalitetsprodusenten Devold:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer