Annonsørinnhold

Aller

Lekre og luftige sandaler

Nå er det på tide å slippe tærne ut i friluft igjen.

Lekre og luftige sandaler
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Finnes det noe deiligere enn luftige sandaler? Her er våre favoritter nå:

Nydelige, pyntede sommersko

Lekre og luftige sandaler

Herlige sandaler i stilrent design med justering rundt ankelen og kilehæl i tau-design! Disse er like lekre til jeans som til kjoler og skjørt! Laget med resirkulerte materialer så du kan nyte nye sko med god samvittighet! Finnes i både beige og svart. Velg fargen som passer din stil best.

Kjøp her til bare 699

Klassikeren vi alle har blitt så glad i

Lekre og luftige sandaler

De populære og klassiske sandalene fra Birkenstock har blitt et must have til oss alle på de varmere dagene. Disse er bare så fine og går til alt fra jeans til kjoler. Den enkle sandalen med to remmer et symbol på tidløs design, og er en soleklar favoritt! Med en ekstra myk fotbed får du super komfort!

Her i klassisk svart - de vil du ikke gå glipp av!

Still going strong - en av de klassiske modellene fra Birkenstock!

Lekre og luftige sandaler

Birkenstock Madrid er en av de eldste modellene fra Birkenstock, og har dermed utviklet seg til å bli en skikkelig klassiker! Denne allrounderen kan du bruke til kjoler såvel som shorts på varme sommerdager. En matt overflate og et minimalistisk design gjør denne til et must-have for alle sandalelskere der ute!

Kjøp disse pene trendskoene i årets farge HER!

BUDSJETT-VARIANTEN av Birkenstock

Lekre og luftige sandaler

Fresh og sommerlig sandal i klassisk hvit! Sandalen har ekstra myk hælpolstring og en semsket fotseng som gir god komfort. De justerbare spennene over foten gjør at du kan tilpasse sandalen etter din fot. Gå sommeren i møte med disse nye favorittene. Her får du mye sandal for pengene!

Spar penger og kjøp disse rimeligere sandalene HER

Sandalene som går til alt

Lekre og luftige sandaler

Lekre sandaler med overdel i skinn som passer til både hverdags og fest! Skinnet skoen er laget av gir skoen en kvalitet som gjør at den holder sesong etter sesong. Sandalene har EVA-midtsåle og OrthoLite®-fotseng som sørger for super komfort! Justerbar stropp bak hælen sikrer perfekt passform! Disse er av god kvalitet, men det har de ikke latt gå ut over utseende. Ta vare på føttene dine og kjøp gode og lekre sko!

JA TAKK til både kvalitet og design.

Stilige, freshe og behagelige sko til en rimelig penge

Lekre og luftige sandaler

Disse skoene er årets store hit. De er pene nok til å både brukes til fest og hverdag, de er ultra behagelige og superlette å ta på seg. Ikke la føttene lide i vonde sko, kjøp heller disse klassiske fra bianco. Bianco er et velkjent skomerke som oser kvalitet. Samtidig går ikke kvalitet og funksjonalitet på bekosting av utseende og stil.

Gjør et kupp og kjøp disse merkesandalene for bare 549

Trendy og pene sandaler!

Lekre og luftige sandaler

Trendy sandaler i en lys farge med elegante gulldetaljer. Skoen har struktur med krododillemønsyer og en sålehøyde på bare 3cm. Disse er perfekte til varme sommerkvelder, spasertur i byen eller grilling i hagen. Pynt opp ethvert antrekk med disse lekre sandalene. Sandalene kommer også i en svart farge.

Kjøp sandalene her til bare 399

Skoen for den aktive

Lekre og luftige sandaler

Diagonal Slingback Leather Sandals er en sandal som du kommer til å elske. Formen, passformen, fargen, sålen – alt er perfekt. Skoen er både praktisk og lekker og den kan brukes uansett. Hvis du er en aktiv person, enten du må løpe etter smårollinger eller bare liker å gå rundt i byen så er dette skoen for deg.

Finn din favorittfarge HER og klikk hjem

De perfekte sandalene med høy hæl

Lekre og luftige sandaler

Disse lekre sandalene fremhever kun det beste og er et must i skosamlingen. Skoene er komfortable å gå med og gir deg de lekreste bena. De gir deg ekstra høyde og vil gi deg mer eleganse og klasse. Sandalene kommer i en deilig lys farge som passer til et hvert antrekk. Disse sandalene er like fin til en nydelig sommerkjole som til stramme jeans og en bluse.

Møt sommeren i disse lekre skoene til bare 890,-

Stilige og komfortable sandaler med høy hæl

Lekre og luftige sandaler

Disse lærdekte skoene med de spenstige detaljene vil heve antrekket. Skoene vil passe like bra over et par vide momjeans som til en hvit sommerkjole. Sandalene er behagelige å gå med fordi hælhøyden er kun 5cm. De vil likevel gi bena et løft og få de til å fremstå enda lenger. Fargen er perfekt og vil fremheve de solkyssede leggende dine.

Finn størrelsen din og bestill her

Sneakers + sommerkjole = sant

Lekre og luftige sandaler

Ok, kanskje ikke helt sandal - men vi måtte bare ta med disse likevel. Trenden med å blande et par hvite sneakers til årets sommerkjoler er like sterk i år. Vi får ikke nok av Chunky sneakers, og denne finingen fra Cruz er intet unntak! Med en stødig og kraftig såle får du både god komfort, et godt veigrep og lekkert design - alt i ett♥ Med assymetrisk mønster på sidene og snøredetaljer får du en sko som skiller seg ut i mengden, og som kan matches til alt fra kule jeans til lekre skjørt. Sneakeren kan brukes til alt, og nettopp derfor er denne et sikkerstikk å klikke hjem!

GJØR ET KUPP OG SIKRE DEG DISSE GODBITENE NÅ NÅR DE ER PÅ SALG