Annonsørinnhold

Lekre og varme vintersko

Spar opptil 70% rabatt på vintersko idag.

Lekre og varme vintersko

Det finnes mengder av herlig vintersko i butikkene nå, og under finner du noen favoritter som er på salg akkurat nå.

Herlige vintersko - nå til halv pris

Lekre og varme vintersko

Varme sko med robust såle fra Mols! Skoene har fôring som gir ekstra varme! Den semskede looken gjør disse til en sikker hverdagsfavoritt!

Bestill her og spar 499 kr

Lekre og varme vintersko

Ideell på kalde vinterdager♥

That sporty-chic look! Denne vinterskoen er ideell for de aller kaldeste dagene med 100 gr. isolasjon for varme og et sportslig utseende. Skoen har en OutDry vanntett konstruksjon, og kommer med semsket skinn og fuskepels krage. Innsiden er foret med mikrofleece og sålen gir god demping. Kombinasjonen av varme, komfort og vanntette materialer gjør at du kan trosse været i enhver situasjon♥

BESTILL NÅ

Lekre og varme vintersko

ECCO Boots til 35%

Lyst på noen urbane, allsidige boots? Da er disse perfekt! Det robuste designet gir en kontrast til det feminine og de elastiske sidepanelene sørger for super komfort! Overdelen er laget i skinn og gir svært god kvalitet! Finnes i sort og brun (35% rabatt).

Stilrene skinnboots fra ECCO med 35% rabatt

Lekre og varme vintersko

Lekre skinnboots fra ECCO til halv pris

Stilsikre skoletter fra ECCO i skinn! En herlig kombinasjon av design og funksjon! Skoene har lett såle som flekser med foten og støttende fotseng som sikrer et uanstrengt steg! Lekker hælhøyde gir disse det lille ekstra!

Bestill her og spar 50%

Lekre og varme vintersko

Høy hæl til halv pris!

Lekre støvletter i klassisk design, fra ONLY. -Disse har glidelås på en side, kantet tå og tåforsterkning i sølv foran. Hælhøyde 7 cm.

Nå halv pris - kun 315 kr her

Spar 60% på HENRY KOLE Livia Leather

Lekre og varme vintersko

Superlekre boots i ekte skinn, fra HENRY KOLE. Skoene har et trendy design og en behagelig passform. - Spiss tå - Dekorative sømmer - Skråstilt hæl - Dustbag medfølger Hælhøyde: 6,5 cm, Skafthøyde: 19 cm.

Spar 60% nå, bestill før det blir tomt

Lekre og varme vintersko

Herlig boots fra Timberland♥

Denne skoen er perfekt utover høsten med sitt smarte design! Overdelen er laget av vanntett skinn og OrthoLite®-innersålen sammen med EVA-midtsålen gir super komfort! Skoen har TimberDry™-membran laget av blant annet resirkulert plast, samt resirkulerte lisser og ReBOTL™-linning bestående av minst 50% resirkulert materiale!

Bestill disse skoene her

Lekre og varme vintersko

Mols Tallulah - klassiker i ny variant

Vintersko for kalde dager! Disse er laget av et herlig, mykt kuskinn og fylt med naturlig ullfor for å holde føttene dine varme og komfortable når det blir kjølig i været. Yttersålen består

Bestill disse skoene her idag

Lekre og varme vintersko

Stilrene skinnboots med fôr

Disse fine skoene er laget i premium skinn med elastiske paneler i siden og hælhempe som gjør de enkle å ta av og på! Skoene har varmt, syntetisk fôr! Sålen er designet for å gi godt grep! Det klassiske designet gjør det enkelt å matche disse med ethvert antrekk!

Bestill disse kune PÅ SKINNBOOTSene NÅ

Disse oppleves som små i størrelsen
Disse oppleves som små i størrelsen Vis mer

Lekre boots med fôr♥

Mellomhøye boots som kombinerer et kult sneakerdesign med tekniske funksjoner! Den vannavvisende øvre delen av skoen er laget av semsket skinn! Skoene har ribbestrikket krage og fleecefôr som holder deg varm! Skolissefestene i metall gjør at skoene får en god passform og som fremhever det klassiske designet. Så fine!

BESTILL I DAG OG FÅ 35% RABATT

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer