Annonsørinnhold

Les på nettbrett og mobilen i sommer - helt gratis*:

Les Se og Hør, KK og Dagbladet og andre magasiner gratis en hel måned!

Nå kan du prøve Pling helt gratis*! Perfekt for deg som liker å lese blader og magasiner i ferien.

Pling gir deg tilgang til digitalutgavene av Dagbladet, Dagbladet Magasinet, Allers, KK, Se og Hør Tirsdag, Se og Hør Extra (fredagsutgaven), Vakre hjem og Interiør, PåTV og Vi over 60.
Pling gir deg tilgang til digitalutgavene av Dagbladet, Dagbladet Magasinet, Allers, KK, Se og Hør Tirsdag, Se og Hør Extra (fredagsutgaven), Vakre hjem og Interiør, PåTV og Vi over 60. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Liker du å lese blader og magasiner? Da bør du prøve Pling gratis i 30 dager nå. Det er ingen bindingstid, så du kan stoppe når du selv ønsker etter å ha slappet av med godt lesestoff i sommer.

Hva er Pling?

Pling er tjeneste hvor du kan lese alle en rekke blader for en fast, lav pris per mnd. I Pling finner du kjente blader og aviser, som Se og Hør, KK og Dagbladet, Allers og mange flere digitalt. Du får alle nye utgaver tilgjengelig, før de er til salgs i butikken. Perfekt for late dager i sommerferien - alltid noe å lese på.

Som de fleste strømmetjenester betaler du en lav pris per mnd og får tilgang til alt innhold. Da sparer du enormt med penger fremfor å kjøpe blader i butikken. Leser du mer enn 2 utgaver i måneden lønner det seg.

Pling tilbyr første måned gratis, og deretter koster det fra 49 kroner per måned for full tilgang. (129,- om du er helt ny kunde. Dersom du allerede abonnerer på et av bladene som er med i Pling, får du rabatt og betaler kun 49 kr for full tilgang til Pling).

Det er ingen bindingstid, og du kan si opp når du selv ønsker det. Lyst å lese i Plingappen en måned helt gratis? Klikk på linken under for å registrere deg, og følg instruksene videre.

Les Se og Hør, KK og Dagbladet og andre magasiner gratis en hel måned!

Her kan du komme i gang med din gratis prøvemåned

Hvordan bruker man Pling?

Pling er enkel og praktisk å bruke. Du leser side for side helt som i et vanlig blad, og bladene finner du lagret slik at du har et stort arkiv med mange årganger tilgjendelig.

Til sammen finnes det over 1000 blader i Pling. Pling fungerer på både mobiltelefon, nettbrett og PC. For å lese på mobil eller nettbrett må du laste ned Plingappen, og logge inn med brukernavn og passord første gangen.

Du oppretter brukernavn og passord selv etter du har registrert deg. For å lese på PC må du logge inn på internett hver gang. På hjemmesiden, www.pling.no, står alt forklart, og du kan lage nytt passord der dersom du er uheldig å glemmer det.

Vil du heller lese blader på papir? Sjekk ut tilbudene som gjelder nå! Her er blant annet et supertilbud på papirabonnement på KK, og et som gir deg halv pris på Se og Hør rett hjem i postkassen.

I app på mobilen eller rett i nettleseren, det som passer deg best

For å lese på nett logger du deg inn på pling.no, og trykker “Les i Pling”. Her velger du hvilket blad du vil lese, og setter i gang. Enklere blir det ikke!

Det nyeste bladet vil dukke opp først, i tillegg kan du lese separate deler for seg selv – om du foretrekker det. Det er selvsagt også mulig å bla i arkivet. Da kan du lese tidligere utgaver du ikke har fått med deg, eller som du vil lese på nytt.

Pling Norge-appen er like enkel. Første gang du åpner den trykker du “Logg på”. Trykk så på “Magasiner”. Her velger du bladet du har lyst til å lese.

Les Se og Hør, KK og Dagbladet og andre magasiner gratis en hel måned!

Den nyeste utgaven dukker opp først. Sveip til venstre om du vil tilbake til oversikten over magasiner, eller til høyre om du vil se arkivet med tidligere utgaver. Du åpner magasinet ved å trykke på forsiden.

Her er link til Plingappen - du finner den både til iPhone og Android.

Er du klar til å teste en måned gratis? Klikk på linken under for å registrere deg.

PRØV EN MÅNED HELT GRATIS HER

Hvilke blader og aviser er med i Pling?

Dagbladet, Se og Hør, KK, Allers, Vakre Hjem & Interiør, VI OVER 60, På TV, Se og Hør Extra, Magasinet, samt tidligere utgaver av Autofil og Båtmagasinet.

Her er det med andre ord mye å velge i, enten du liker kjendiser, interiør, mat, biler eller nyheter. Hos Pling finner du magasiner for enhver smak. Kanskje har du en favoritt blant disse? Eller kanskje du finner en ny favoritt?

Hva koster det å fortsette med Pling etter gratisperioden?

Er du allerede abonnent på et bladene i Pling, betaler du kun 49 kr for full tilgang. Er du ny kunde betaler du kun 129 kr per måned! Hvis du er en som kjøper mange blader hver måned, vil det lønne seg å bruke Pling. Faktisk vil det lønne seg om du bare kjøper to-tre blader i måneden.

Med Pling får du tilgang til hele 11 blader. De fleste av disse kommer ukentlig. Prisen på et Se og Hør-blad er per nå 55 kr. Med andre får du en hel verden av blader til prisen av litt over to Se og Hør.

Klikk på linken under for å registrere deg - og start din gratis prøvemåned nå.

PRØV EN MÅNED HELT GRATIS HER

Hvor ofte oppdateres innholdet i Pling?

Det skjer noe nytt i Pling nesten daglig. Avisen Dagbladet er med, og kommer ut alle dager unntatt søndag. De fleste av bladene kommer ukentlig. Dette betyr at du hele tiden kommer til å ha nytt innhold som venter på deg. Slik kan du holde deg oppdatert på nyhetsbildet med Dagbladet, kjendiser med Se og Hør og interiør med Vakre Hjem & Interiør. I tillegg kan du lese dyptgående reportasjer i Dagbladet Magasinet.

Med Pling får du altså både siste nytt og dypere innsikt i en rekke temaer - dette er mye innhold for pengene. Her vil du alltid ha nytt lesestoff for hånden.

Digitalt er mer praktisk

For mange lesere er fysiske blader tradisjon. Samtidig er det ikke alltid like lett å vite hva du skal gjøre med dem etter du er ferdig. Kanskje du glemmer å kaste dem, eller har en tendens til å la gamle blader ligge?

Noen ganger får man lyst til å spare på et blad. Bladet har kanskje en interessant artikkel du vil lese på nytt. Hvis dette skjer med flere blader, sitter man fort igjen med en stabel.

Er du lei av at bladene hoper seg opp? Da bør du prøve Pling. Her har du alle bladene dine på samme sted. Du slipper også å kaste bladene dine i papirsøppelet etterpå.

PRØV EN MÅNED HELT GRATIS HER

I Pling Norge-appen kan du enkelt laste ned magasiner du vil lese igjen. Disse finner du under “Mine Magasiner”. Blader som er lastet ned kan du også lese uten nett. Dette er praktisk hvis du vil spare data mens du er på farta, eller har lite data inkludert.

Prøv Pling i dag – helt gratis i 30 dager

Du kan prøve Pling gratis i 30 dager. Dette er midt i blinken om du vil bli kjent med appen eller bladene først. Etter dette koster tjenesten 129 kr per måned. Med Pling får du tilgang til alle dine favorittblader – enkelt, billig og praktisk.

Disse bladene finner du i Pling:

  • Se og Hør, hver tirsdag og fredag

Norges største ukeblad med to utgivelser i uken: Se og Hør Tirsdag og Se og Hør Extra (hver fredag). Bladet som er best på kjendis, kongelige og reise. Her finner du kjendisstoff fra inn- og utland, alt om de kongelige, skjebnereportasjer, reisereportasjer, Jan Thomas Motepoliti, stor TV-guide, Kryssord, sudoku og quiz og mye mer. Se og Hør gjør livet gladere! Se tilbudet på abonnement på Se og Hør her.

Les Se og Hør, KK og Dagbladet og andre magasiner gratis en hel måned!
  • Dagbladet

Dagbladet er en riksdekkende løssalgsavis hvor nyheter er viktigst. Sport, kultur og debatt er avisas sterke sider. Avisa kombinerer det spisse og det brede. Gjennom reportasjer og kommentarer skal Dagbladet være en sentral bidragsyter i offentlige debatt. Du kan også abonnenere på Dagbladet hver helg her.

Les Se og Hør, KK og Dagbladet og andre magasiner gratis en hel måned!
  • Ukebladet Allers

Norges eldste ukeblad er bladet du blir glad i. Best på mat, helse og strikk. Her finner du alltid artikler om mat, helse, hobby/håndarbeid, kryssord/hjernetrim, sterke historier og inspirerende kvinner, mote, interiør og reise

  • KK - Norges største kvinnemagasin

KK gir kvinner påfyll, inspirasjon og gode tips i hverdagen. KK betyr kvalitet og god journalistikk, men også innovasjon og nyskapning, noe merkevaren har vunnet en rekke mediepriser for!

Her får du: •Mote / Skjønnhet •Helse / samliv •Interiør •Mat •Trening •Sterke historier •Intervju med kjente kvinner •Bli-ny reportasjer. Sjekk også ut dette knalltilbudet på KK-abonnement!

Les Se og Hør, KK og Dagbladet og andre magasiner gratis en hel måned!
  • Magasinet VI OVER 60

Bladet har en bred mix av feature- og fagstoff (jus/økonomi), og møter med voksne personer med interessante perspektiver på livet. I tillegg f¨r du : •Personlig økonomi •Pensjon •Lover og regler •Helse og livsstil •Reise og opplevelser •Tips og inspirasjon

Les Se og Hør, KK og Dagbladet og andre magasiner gratis en hel måned!
  • Magasinet Vakre Hjem & Interiør

Et av Norges ledende interiørmagasiner finner du i Pling. Les om Inspirerende interiør, arkitektur, livsstil, mat og hage. Personlig, klassisk interiørstil med blanding av gammelt og nytt. I tillgg: •Særegne hjem •Tips og råd •Kjøpetips og produktguider •Gjør det selv – tips •Mat

Les Se og Hør, KK og Dagbladet og andre magasiner gratis en hel måned!
  • Ukebladet PåTV

Norges største TV-guide med TV-oversikter og tilhørende redaksjonelt stoff. Her får du: •Programoversikt •Beskrivelser av serier •Sportshøydepunkter •Komplett filmoversikt med vurderinger

Les Se og Hør, KK og Dagbladet og andre magasiner gratis en hel måned!
  • Magasinet – Norges fremste avismagasin

Magasinet er Dagbladets lørdagsbilagg, og er alltid aktuelt, berørende, underholdende, overraskende og gir ny kunnskap. Ambisjonen er å styrke relasjonsjournalistikken og gi leserne mer aktualitet og flere dokumentarer.

Les Se og Hør, KK og Dagbladet og andre magasiner gratis en hel måned!
  • Bil og båtstoff
Allers, Se og Hør og Vakre hjem & interiør er bare noen av bladene som er med i Pling - prøv en måned helt gratis og uforpliktende.
Allers, Se og Hør og Vakre hjem & interiør er bare noen av bladene som er med i Pling - prøv en måned helt gratis og uforpliktende. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer