Annonsørinnhold

Testpilot

Lyst til å gå ned i vekt?

Vi søker 10 personer som vil bruke måltidserstatterne til NOKA i 3 måneder helt gratis! Produktene vil hjelpe deg ned i vekt, gi deg alle næringsstoffene du trenger, og samtidig holde energinivået høyt og metthetsfølelsen god.

NED I VEKT: NOKA gjør det enklere for deg å gå ned til den vekten du ønsker deg.
NED I VEKT: NOKA gjør det enklere for deg å gå ned til den vekten du ønsker deg. Vis mer

Er du en av dem som er lei evige slankekurer og produsenter med slankeprodukter som ikke holder det de lover? Du føler liksom at du har prøvd «alt» for å gå ned i vekt, men allikevel peker vektkurven stadig oppover!

Da kan NOKA være løsningen for deg! Nå søker vi etter personer i ulike livsfaser som ønsker å gå ned i vekt ved hjelp av måltidene fra NOKA. Som testpilot får du også tett oppfølging fra kostholdsveileder under testperioden, slik at du kan finne den rette energibalansen du trenger for et varig vekttap. Det er til og med rom for utskeielse i lystig lag.

Les mer om kriteriene for å være med som testpilot lengre ned i saken!

MELD DEG SOM TESTPILOT HER

NÆRINGSRIKT: Med måltidene til NOKA kan du være sikker på at du får i deg den næringen du trenger, samtidig som du holder deg mett lenge.
NÆRINGSRIKT: Med måltidene til NOKA kan du være sikker på at du får i deg den næringen du trenger, samtidig som du holder deg mett lenge. Vis mer

Hva er NOKA?

NOKA er en fullverdig diett som sikrer deg alle energigivende næringsstoffer (protein, karbohydrater og fettstoff) i riktig mengde og sammensetning. Fiberinnholdet i NOKA er rikelig, og omfatter både løselige og ikke-løselig fibertyper. Du får også alle vitaminer, mineraler, sporstoff og essensielle fettsyrer som cellene dine trenger for å fungere optimalt.

Dessuten er NOKA sine måltidsertattere både smakfulle og mettende, noe som gjør det enklere å nå vekten du ønsker å gå ned til.

NOKA gir også rom for å spise annen mat, uten at det ødelegger vektnedgangen. Du vil føle deg fysisk og psykisk opplagt, og du kan være så aktiv som du selv ønsker i diett-perioden.

MELD DEG SOM TESTPILOT HER

NÆRINGSRIK: Alle måltidene er satt sammen riktig ernæringsmessig, og både metter og smaker godt.
NÆRINGSRIK: Alle måltidene er satt sammen riktig ernæringsmessig, og både metter og smaker godt. Vis mer

For å unngå å gå opp igjen etter at du har oppnådd ønsket vekt, må vekten stabiliseres. NOKA er ideell i denne perioden. Dette fordi man langsomt og gradvis kan bytte ut NOKA-måltidene med annen mat.

Enkelt å bruke!

Med NOKA kan du velge om du vil erstatte kun ett eller flere av dagens hovedmåltider. Måltidene er raske å lage, og det er flere smakfulle retter å velge mellom. Blant måltidene finner du både retter til frokost, lunsj, middag og kvelds. Noen av måltidene kan inntas flytende, som favoritten sjokolade milkshake. Andre kommer i form av suppe eller gryter hvor du kun tilsetter varmt vann.

MELD DEG SOM TESTPILOT HER

GODT UTVALG: NOKA har et godt utvalg slik at du kan variere måltidene uken igjennom, blant annet supper og gryteretter som varmer godt på kalde vinterdager.
GODT UTVALG: NOKA har et godt utvalg slik at du kan variere måltidene uken igjennom, blant annet supper og gryteretter som varmer godt på kalde vinterdager. Vis mer

Vil du teste NOKA-diett?

NOKA ønsker å gi ti personer muligheten til å prøve NOKA sine produkter i tre måneder for vektnedgang. Dietten din vil settes sammen i samråd med en kostholdsveileder som vil hjelpe deg underveis i diettperioden. Vi ser etter ulike typer slankere, både de som ønsker å gå ned etter graviditet, som fortsatt sliter med "coronakiloene", sliter med overvekt eller som har andre motiver. Vi ønsker både menn og kvinner til å delta.

SÅ BUKSA PASSER: Det er kanskje ikke så mye som skal til før favorittbuksa passer igjen.
SÅ BUKSA PASSER: Det er kanskje ikke så mye som skal til før favorittbuksa passer igjen. Vis mer

Kriteriene er som følger:

  • Du må være over 18 år, og ha et ønske om å gå ned i vekt.
  • Du må spise måltidene fra NOKA en eller flere ganger om dagen i en periode på tre måneder.
  • Du må være villig til å følge rådene til kostholdsveilederen gjennom hele diettperioden.
  • Du må være villig til å bli tatt bilde av både før og etter diettperioden. Saken med bilder kommer på trykk på dagbladet.no
  • Du må oppgi vekten din før, underveis og etter fullført diettperioden.
  • Oppstart for diettperioden er i januar 2022.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer