Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

BRUK MALING SOM VARER: Valget du tar før malingsjobben starter er helt avgjørende for hvor ofte du må til pers på husveggene. Foto: BUTINOX FUTURA
BRUK MALING SOM VARER: Valget du tar før malingsjobben starter er helt avgjørende for hvor ofte du må til pers på husveggene. Foto: BUTINOX FUTURA Vis mer

Med denne blir det 12 år til neste gang du maler

Drømmer du om lange somrer med tid til familie og venner? 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bruk tiden smart og velg en maling som holder lenge når behovet for å beskytte din største investering melder seg.

Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent og klassisk halvblankt utseende.

SELVRENSENDE: Butinox Futura selvrensende gir en film på underlaget som gjør at smuss ikke så lett fester seg. Foto: BUTINOX FUTURA 
SELVRENSENDE: Butinox Futura selvrensende gir en film på underlaget som gjør at smuss ikke så lett fester seg. Foto: BUTINOX FUTURA  Vis mer

Butinox Futura gir god værbestandighet og lang holdbarhet, i tillegg til overlegen farge- og glansstabilitet.

Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge. Faktisk gir Butinox Futura 12 års skriftlig garanti på farge og glans til hele huset.

Velg helmatt maling for å gi huset en ny look

Selv om du ønsker å beholde fargen du har på huset i dag, vil huset få et helt nytt uttrykk med helmatt maling. Butinox Futura Soft Look er en moderne maling som gir huset et helmatt, tidsriktig og elegant utseende.

Den helmatte husmalingen har ingen glansrefleksjoner, og flaten vil alltid fremstå jevn, matt og vakker. Spesielt mørke farger vil fremstå med en diskré og vakker eleganse.

12 ÅRS GARANTI: Butinox Futura gir deg 12 års garanti på farge og glans. Og veldig fornøyde naboer. Vis mer Vis mer

Velg selvrensende maling

Dersom du ønsker et enklere vedlikehold av huset så bør du velge nyheten Butinox Futura Selvrensende.

FARGE OG GLANS: Butinox Futura kommer i flere hundre farger og forskjellig look. Foto: BUTINOX FUTURA
FARGE OG GLANS: Butinox Futura kommer i flere hundre farger og forskjellig look. Foto: BUTINOX FUTURA Vis mer

Med Butinox Futura Selvrensende dannes en hydrofil malingsfilm, som gjør at svertesopp og annen skitt har vanskeligere for å feste seg. Den selvrensende malingsfilmen gjør også at vannet legger seg på veggen i større og jevnere dråper, slik at mer av skitten vaskes av på vei ned husveggen.

Det blir rett og slett enklere for deg å holde husveggen ren.

Matt eller halvblank glans i hundrevis av farger

Maling fra Butinox Futura kan blandes i hundrevis av farger. Om du ønsker en ny farge på huset så anbefaler Butinox Futura å starte med deres fargevelger på nett.

Den kan hjelpe deg å få en indikasjon på hvilken hovedfarge og staffasjefarger du ønsker på huset. Se også Butinox Futura Fargeguide for tips om hvilke grunnmur- og staffasjefarger som passer til hver enkelt hovedfarge.

Ta hensyn til husets beliggenhet, stil, alder, nabohus og omgivelsene når du skal velge farge og glans. Tenk helhetlig, slik at også staffasjefargene på grunnmur, vinduer, møner og dører passer inn.

Benytt gjerne grunnmur og detaljfargene som er foreslått til hver enkelt hovedfarge. Dette er vakre fargekombinasjoner som harmonerer godt.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.