Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

SLIPPER Å SKRUBBE: Med selvrensende maling legger regndråpene seg større og jevnere på veggen. Foto: BUTINOX FUTURA
SLIPPER Å SKRUBBE: Med selvrensende maling legger regndråpene seg større og jevnere på veggen. Foto: BUTINOX FUTURA Vis mer

Med selvrensende maling blir det enklere å holde husveggen ren

Du lurer kanskje på hvordan selvrensende maling egentlig fungerer?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bruker du nyheten Butinox Futura Selvrensende neste gang du skal male blir det enklere for deg å holde husveggen ren.

I motsetning til vanlig eksteriørmaling danner nyheten Butinox Futura Selvrensende en hydrofil malingsfilm som gjør at svertesopp og annen skitt har vanskeligere for å feste seg.

MALINGSFILM: Butinox Futura Selvrensende-maling inneholder en hydrofil malingsfilm som gjør at en regnskur tar med seg skitt.
MALINGSFILM: Butinox Futura Selvrensende-maling inneholder en hydrofil malingsfilm som gjør at en regnskur tar med seg skitt. Vis mer

Husveggen blir med andre ord mer smuss- og skittavvisende i forhold til sot, asfaltstøv og annet skitt som normalt må skrubbes bort.

Skitten regner bort

Butinox Futura Selvrensende-malingen gjør også at eventuell skitt og smuss enklere kan skylles av med vann eller et regnskyll. Den hydrofile malingsfilmen gjør at vannet fra en regnskur får bedre kontakt med underlaget.

Regndråpene legger seg større og jevnere på veggen og vasker med seg mer av skitten på vei ned husveggen. Det blir rett og slett enklere for deg å holde husveggen ren.

Rent hus i hundrevis av farger

Butinox Futura Selvrensende-maling kan blandes i hundrevis av farger. Om du ønsker en ny farge på huset så anbefaler Butinox å starte med deres fargevelger på nett.

RETT FARGE: Start med Butinox' fargevelger, og ta hensyn til husets øvrige farger.
RETT FARGE: Start med Butinox' fargevelger, og ta hensyn til husets øvrige farger. Vis mer

Den kan hjelpe deg å få en indikasjon på hvilken hovedfarge og staffasjefarger du ønsker på huset.

Se også Butinox Futura Fargeguide for tips om hvilke grunnmur- og staffasjefarger som passer til hver enkelt hovedfarge.

Ta hensyn til husets beliggenhet, stil, alder, nabohus og omgivelsene når du skal velge farge og glans. Tenk helhetlig, slik at også staffasjefargene på grunnmur, vinduer, møner og dører passer inn.

Benytt gjerne grunnmur og detaljfargene som er foreslått til hver enkelt hovedfarge. Dette er vakre fargekombinasjoner som harmonerer godt.

12 års skriftlig garanti på farge og glans

Butinox Futura Selvrensende er høyteknologisk maling med selvrensende egenskaper som gir et varig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot sopp og algeangrep.

TAR OPP MER: Teknologi sørger 20 prosent lenger penselstrøk
.
TAR OPP MER: Teknologi sørger 20 prosent lenger penselstrøk . Vis mer

Smart Flow Technology gir i tillegg suverene påføringsegenskaper som gjør at du maler huset raskere og enklere. Malingen har overlegen glans- og fargestabilitet som bevarer et nymalt utseende lengst.

Faktisk gir Butinox Futura 12 års skriftlig garanti på farge og glans.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.